NEON™ PREOBRAZBA

Kaj imajo skupnega NEON izdelki in prikupna 16-letnica?

Zagovarjata dejstvo, da različne oblike medvrstniškega nasilja, od ustrahovanja, telesnega nasilja pa do virtualnega sramotenja, nikakor niso sprejemljive.

NEON izdelki tako pozivajo vse nas, naj ne bomo pasivni ter si ne zakrivamo oči pred takšnim in drugačnim nasiljem. Vsaka sprememba se namreč začne prav pri nas samih. Tega se dobro zaveda tudi Lana Novak, ki je na medvrstniško nasilje opozorila tudi s svojim youtube videom, kjer je o pereči tematiki spregovorila brez dlake na jeziku.

Ravno zato smo se pri Paul Mitchellu odločili, da Lana postane naša ambasadorka. Tako je simpatična najstnica za nagrado dobila popolno preobrazbo pričeske z izdelki Paul Mitchell v odličnem salonu Mič Styling, ki se nahaja v centru Ljubljane, na Rimski ulici 16.

 

Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da so skrb za njeno pričesko v svoje roke prevzeli najboljši strokovnjaki. Najprej so Lani skrbno pregledali lase in se odločili, da bodo na njenih laseh uporabili dve različni barvi, in sicer rjavo barvo po glavi, konice pa bodo zasijale v zamolklo rdeči barvi. Barvanje je več kot odlično opravila Alenka Čampa.

 

 

Nato pa je sledilo še striženje. Škarje je v svoje roke prijel frizerski mojster Matej Prinčič, edukator Paul Mitchell in član Mič Styling Art Teama, in Lani oblikoval lepo in praktično pričesko, s katero ne bo imela veliko dela. Na koncu ji je lase še posušil in zgladil z likalnikom.

Preveri s katerimi izdelki je Matej oblikoval pričesko Lani!

 Končni rezultat? (prej-potem)

V Mič Styling salonu so za nego Laninih las uporabili izvrstne Neon izdelke, na koncu pa je dekle prejelo še paket Neon izdelkov, s katerimi bo lahko svoje lase razvajala tudi doma.

 

NEON izdelke lahko kupiš v Mič Styling salonih

 

Prav tako ne pozabiti sodelovati v naši Facebook nagradni igri

 

Pridruži se NEON kampanji proti medvrstniškem nasilju tudi ti! Skupaj nam bo zagotovo uspelo!