Kaj je Clean Beauty (čista lepota)?

Za nas je čista lepota določena s kombiniranjem skrbno izbranih sestavin in premišljenih proizvodnih praks, ki nam pomagajo zmanjšati naš vpliv na planet.

ZAČNE SE S ČISTIMI SESTAVINAMI
Izdelki Clean Beauty so formulirani z visokozmogljivimi sestavinami in izbranimi organskimi* rastlinami, ki so gojene na biodinamični kmetiji v Italiji.

KAJ POMENI ''NARAVNI IZVOR''?
Vsaka sestavina v vsakem izdelku Clean Beauty je izračunana, da se določi, koliko sestavine izvira iz naravnih virov. Če sestavina vsebuje več kot 50% naravnega ogljika, velja za naravno pridobljeno.



ČESA NE VSEBUJEJO IZDELKI?
Izdelki Clean Beauty ne vsebujejo parabenov, sulfatov, ftalatov, mineralnih olj, DEA, izsušujočega alkohola in glutena. Naše veganske formule so ustvarjene brez krutosti do živali, izdelane z vsem, kar želite v negi las, in brez tega, česar si ne želite.



IN TO ŠE NI VSE...
Embalaže izdelkov so zavestno oblikovane z ogljično nevtralno proizvodnjo**, formule so napolnjene v reciklirano***, bio-osnovano embalažo, narejeno iz 90% sladkornega trsa, kot del naše zaveze k manjši uporabi in proizvodnji deviške plastike.



CLEAN BEAUTY JE IZBIRA
To, kar nanesemo na zunanji del našega telesa, je prav tako pomembno kot tisto, kar vnašamo v naša telesa. Z izbiro čiste lepote ne izberete le izdelka, ki je izdelan z organskimi sestavinami, ki so dobre za vas, temveč tudi pomagate planetu.

Oglejte si Clean Beauty izdelke TUKAJ.


*Formulirano z običajnimi in/ali organskimi rastlinami.
**Proizvodnja formul.
***Izvzeto črpalke, pokrovčki in zapiranja.