Spoznajte izvršno direktorico JPMS™, Michaeline Dejoria

Kot vplivna voditeljica in simbol ženskega osvobajanja je Michaeline DeJoria marca 2021 postala izvršna direktorica družbe John Paul Mitchell Systems® - naslov, ki ga je pridobila skozi leta strasti in predanosti. Sposobnost ohranjanja učinkovitosti in ravnotežja v poslu ji je omogočila, da uspeva v svoji karieri in se vključuje v dobrodelne dejavnosti, hkrati pa vedno najde čas za svojo ljubljeno družino.

KDO JE MICHAELINE DEJOIRA?

Že od mladih let se je Michaeline pripravljala, da prevzame vlogo vodje. Delila je spomin, kako je pri treh letih želela čim prej zaključiti vrtec, da bi lahko diplomirala in postala izvršna direktorica podjetja Paul Mitchell. Navdihnilo jo je opazovanje pozitivnega vpliva, ki ga je imel njen oče in soustanovitelj družbe JPMS™, John Paul DeJoria.



Zaposleni so jo pogosto videli, kako odgovarja na telefone na recepciji, dela v skladišču ali se uči podrobnosti računovodskega oddelka. Vsak kotiček tega podjetja je bila priložnost, da je Michaeline zrasla v pionirko, kakršna je danes.

Njen vodstveni slog temelji na načelih preglednosti in sodelovanja. Vsak pri JPMS™ sprejema odločitve  z odprtim umom, ego pa ostane pred vhodnimi vrati. S svojim poslovnim znanjem in z zaupanjem vrednimi ljudmi ob sebi, še naprej išče inovativne načine za prilagajanje izdelkov frizerjem ter prispeva k izboljšanju sveta.



DOSEGANJE RAVNOTEŽJA MED DELOM IN ZASEBNIM ŽIVLJENJEM

Z ogromno odgovornostjo, ki jo prinaša vloga izvršnega direktorja, je Michaeline našla ritem v razporejanju časa za vse svoje strasti. Skoraj vsak dan poskrbi, da je prisotna pri odhodu in prihodu svojih otrok v šolo. Iskanje prostih trenutkov za sestanke in klice se pa se običajno zgodi med vožnjo ali celo preden se njena družina zbudi. Ena njenih najbolj občudovanja vrednih vrlin je, da ima učinkovitost časa do potankosti izpopolnjen.

Njena materinska vloga jo dela dragoceno članico izvršnega odbora organizacije Baby2Baby. Dolgoletno sodelovanje z neprofitno organizacijo ji je omogočilo uspešno zbirati sredstva in podpirati otroke ter družine v stiski. Prostovoljstvo je vrednota, ki jo ne izvaja le sama, temveč tudi tisti, ki delajo z njo pri podjetju Paul Mitchell.

Michaeline se zaveda, kako pomembno je dobro mentalno in telesno počutje zaposlenih v podjetju, zato je uvedla s tradicijo ''Wellness teden''. Vsako leto so pisarne zaprte en teden, kar vsem zaposlenim omogoča čas za počitek, sprostitev in ponovno polnjenje baterij.

Kot ena najmlajših izvršnih direktoric v industriji usmerja prihodnji razvoj podjetja za vse blagovne znamke in vodi marketinške in digitalne strategije. Sama sebe vidi kot voditeljica in ne kot šefica. Izogiba se mikro upravljanju podjetja ter daje prostor ustvarjalnosti svojim sodelavcem, kar ji omogoča, da se lahko osredotoči na družino. Za mnoge je šefica, za druge članica družine, za svojo skupnost in širše pa navdih.



SPREMLJAJTE MICHEALINE

Želite izvedeti več o Michaeline? Poslušajte njene intervjuje v podcastih Life With Marianna in Beauty Matters, spremljajte jo na spletnem mestu Elle.com, poslušajte njene poglede na inovacije na našem YouTube kanalu in jo spremljajte na Instagramu.