Pronega logo

PRONEGA, frizerska trgovina, d. o. o. je podjetje, ki že več kot petnajst let uspešno sledi svojim ciljem. Je nedvomno eno od vodilnih podjetij po zastopanju in prodaji visokokakovostnih izdelkov za frizerske salone na slovenskem tržišču. Premišljeno izbrani kozmetični izdelki, pripomočki in oprema za frizerske salone izpolnjujejo najvišje standarde tako sestavin kot materialov in so usmerjeni k zadovoljevanju potreb strank ter končnih kupcev.

KAKOVOST

Naše prvo merilo je kakovost in s tem je povezana skrbna in premišljena izbira blagovnih znamk, ki jih zastopamo tako na domačem slovenskem trgu kot tudi na drugih tujih trgih (Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija in Črna gora). S sistematičnim pristopom želimo presegati pričakovanja strank ter jim ponuditi kakovostne izdelke, ki bodo po sprejemljivih cenah zadovoljili še tako petične želje.  

 

ZADOVOLJSTVO STRANK

Pronega, frizerska trgovina d. o. o. posveča veliko pozornosti zdravemu, zaupljivemu in profesionalnemu odnosu s strankami. Zadovoljstvo strank je za nas ključnega pomena, saj vodi k uspešnemu in dolgoročnemu sodelovanju. Naša želja je ohranjati visoko raven kakovosti izdelkov s katerimi lahko zadovoljimo potrebe svojih strank ter zagotovimo kvalitetne in vrhunske storitve tako v frizerskem kot v kozmetičnem salonu. Vse to vodi k  zadovoljstvu končnega kupca, ki se bo rad in z zaupanjem vračal nazaj.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Verjamemo, da usmerjenost navzven, v družbo in v okolje, v katerem živimo in poslujemo ter v naravo, ki nas obdaja, ni samo poslovna strategija, ampak način življenja in miselnosti. Pomembno je VRAČATI NAZAJ: ljudem, skupnosti, okolju in naravi. 

Dobro se z dobrim povrne tako v osebnem kot v poslovnem življenju. Mi v to verjamemo in tako delujemo. Verjamemo, da družbena odgovornost predstavlja dolgoročen uspeh podjetja. Je odgovornost, ki stremi k uresničevanju potreb in interesov okolja podjetja, podjetja samega in njegovih zaposlenih.

Prijavi se

Želim prejemati novičke Pronega

Končni potrošnik Salon