KAKO OKREPITI LASE KI SE TANJŠAJO?

Tanki lasje, oziroma lasje, ki se tanjšajo so pogosto vzrok za slabo voljo in pomanjkanje samozavesti.

Običajno so tanki lasje težje obvladljivi, po sušenju hitro izgubijo obliko in se hitro mastijo ter posledično obtežijo, zato se takšni lasje pogosto zdijo nekoliko redkejši, brez volumna, sijaja in elastičnosti.

KAKO UKREPATI?
Okrepitev in polnost las, ki je opazna že v prvih dneh uporabe, zagotavlja Artègo, z redno uporabo seruma za spodbujanje rasti las - Rain Dance Blooming Elixir. Dragocen serum z ekskluzivno fitotehnološko formulo, bogato z visoko koncentriranimi, naravnimi sestavinami (kompleks imenovan IPSTIC) z izvlečki origana, čaja, paprike in sojinih beljakovin, spodbuja rast las, deluje proti prostim radikalom in protivnetno, hialuronska kislina okrepi lase, ginseng pa ima obnovitvene lastnosti, poživi prekrvavitev lasišča in pospeši rast las.

 

 

Za doseganje še boljših rezultatov vam priporočamo naslednje izdelke, ki bodo pripomogli k bolj gostim, močnejšim in sijočim lasem:

UMIVANJE LAS
Rain Dance Volume Shampoo – šampon za volumen in nego las, ki povrne polnost in sijaj tankim lasem.



OBLIKOVANJE LAS
Rain Dance Multy-Benefit Leave On Spray – sprej za razpletanje in obnovo las, brez izpiranja. Učinkovito obnavlja zunanjo strukturo, daje polnost brez obtežitve las.