Najboljši način za nego blond las

Ne glede na to, ali ste nedavno postali platinasto blond, zlato blond ali medeno blond, je potrebno nekaj truda, da bi ohranili zdrave in živahne blond lase.

Naši strokovnjaki se strinjajo: Zlata pravila, ko postajate blondinka, so, da se svetlejši odtenek doseže postopoma, da se izognete poškodbam. Ko dosežete želeno svetlost, pa ohranjajte lase svetle, bleščeče in lepe z ustrezno uporabo izdelkov in s temi nasveti za nego las:

Izberite pravi šampon in balzam

Priporočamo Forever Blonde® šampon in balzam, ki sta posebej zasnovana za vzdrževanje in zaščito vaše blond barve. Da bi se izognili neprijetni rumenkasti barvi las, uporabite vijolični šampon in vijolični balzam enkrat ali dvakrat na teden. Naša linija Paul Mitchell® Platinum Blonde je oblikovana z barvno izboljšujočim vijoličnim odtenkom, ki pomaga odstraniti neželene tople odtenke in obenem mehča lase ter jim daje sijaj. Lahko pa izberete tudi šampon Platinum Plus za petkrat močnejše toniranje na srednje do temno blond laseh.



Pomagajte obnoviti in ohranjati moč las

Ko svetlenje poškoduje in oslabi notranjo strukturo las, se rezultat pokaže v lomljivih, krhkih in poškodovanih laseh. Transformacijski sistem Bond Rx vključuje šampon, balzam in obnovitveno nego s klinično preizkušeno Bond Rx tehnologijo, ki cilja na oslabljene in poškodovane disulfidne vezi, jih povezuje in obnavlja moč ter prožnost lasnih vlaken.



Ohranjajte vlago v laseh

Če niste naravna blondinka, to običajno pomeni, da so vaši lasje poškodovani in izjemno žejni. Vsak dan jih negujte z nego brez izpiranja. Naš Forever Blonde® Dramatic Repair® popravlja in zapira lasno kutikulo z beljakovinami KerActive in posebno vlažilno mešanico rastlin, vključno z oleosomi žafranike in oljem oreščkov makadamije.

Zaščitite lase pred toploto

Toplotni pripomočki za oblikovanje las (ravnalec za lase, kodralnik za lase ipd.) so še posebej nevarni za barvane blond lase. Zmanjšajte škodo s sprejem za zaščito pred toploto, kot je naš Hot Off The Press®

Zaščitite lase pred soncem

Kape in šali so najboljša takojšnja zaščita, vendar če so lasje izpostavljeni neposredni sončni svetlobi, uporabite izdelke z UV zaščito. Eno od  naših priporočil je: Color Protect Locking Spray®

Zaščitite lase pred vodo

Brezskrbno se potopite. Preden se potopite v bazen ali morje, nanesite svoj najljubši balzam, da ustvarite pregrado med lasmi in morsko vodo ali klorom. Ko pridete iz vode, takoj sperite lase, da se znebite ostankov izdelka. Če pogosto plavate in opazite, da so lasje postali zelenkasti, uporabite čistilni šampon (na primer Shampoo Three®).