VAŠ LAS-OSKOP: APRIL 2017

Uspeh, slog ali kaj več? Bodite na tekočem z najnovejšimi trendi narejenimi po meri za vaš astrološki znak. Kje? V aprilski izdaji las-oskopa, seveda.

Oven:
Slavljenci! Čas je, da stopite na potovanje vašega življenja. Ščemenje, ki vas sili, da stopite iz vaše cone udobja, je resnično. Ne prezrite tega klica. Svet imate na dosegu roke. Izkoristite svojo moč, zberite svoje lase v eleganten enostaven slog in na delo. Čas je!       

Bik:
Izkoristite priložnost, gospodična Bikica, in se ne ozirajte nazaj. Čas za počitek boste imeli v zadnjem tednu aprila, ampak do takrat, je treba iti na vse ali nič. Poslušajte svojo intuicijo. Osredotočite se na svoje cilje. Vaši vrstniki vas bodo spraševali za nasvete o vsem: od mode do financ. Poslušajte. Bodite prijazni. Izrazite se!

Dvojčka:
April je ugoden čas za vas, dvojčki. Vaši pogumni ukrepi bodo prinesli konstruktivne rezultate. Zmanjšajte stroške in bodite ustvarjalni s tem, kako boste porabili denar. Prihranite sedaj. Igrajte se kasneje. Oblikujte pametno, vaša boginja las pravi: "Volumen je najboljši!" Pospešite svojo igro s temi nasveti in pojdite pobarvat mesto v rdečo! 

Rak:
Raki vaša kariera bo potrošila veliko vašega časa v letošnjem aprilu. Dobra novica je, da se boste lahko ukvarjali z veliko vplivnimi ljudmi, ki bodo pomagali izboljšati svet okoli vas. Slaba novica je, da ne bo veliko časa za urejanje vaše grive. Ampak imamo rešitev - NEGA! Nič ne vpije čudovito (in hkrati hitro in enostavno) bolj kot mehki in gladki lasje!

Lev:
Dragi sladki Lev - ven s starim, dobrodošlo novo! To je tisto, kar imajo zvezde pripravljeno za vas. Ali si boste ostrigli lase, pustili daljši frufru ali se odločili za bleščečo barvo las, ki vam je padla v oči že pred časom - ukrepajte zdaj! Ne dvomite v svojo izbiro. Odločite se za tisto možnost, ki vam najbolj ustreza, in samo storite to! 

Devica:
Merkur je retrograden, draga moja devica! Ste zainteresirani za ustvarjanje novih poslovnih možnosti, vendar mislite, da ne boste imeli dovolj časa ali energije, da bi se jim posvečali. To je samo strah, ki govori iz vas, kajti vse zvezde kažejo na DA. S tem pa prihaja potreba po tem, da boste videti dobro in se tudi počutili najbolje. Oglejte si naše navdihe za slog najslavnejših hollywoodskih zvezd z najnovejšimi nasveti in triki, ki vam bodo pomagali izpostaviti vašo samozavestno plat.

Tehtnica:
Tehtnice ta mesec vam bo vladala ljubezen. Temu boste namenili večino svojega časa. Prenehajte omejevati sami sebe in naj bo ljubezen vaš vodnik. Dihajte globoko, odprite svoje srce in občutite moč te neverjetne sile. Izkažite si ljubezen, ki si jo zaslužite, tudi s pomočjo obiska Paul Mitchell salona v vaši bližini. Odločite se za razvajajoč tretma in veseli boste, da ste to storili! Rezervirajte svoj termin zdaj!

Škorpijon:
Škorpijoni, zavedamo se, da so spremembe strašljive, toda zvezde vam govorijo, da bi morali biti pripravljeni nanje. Začele se bodo od znotraj. Morda imate občutek, da ste bolj čustveni kot običajno - to je normalno! Pokažite sočutje do sebe, vračajte v svojo skupnost in odločite se za striženje, ki nekaj sporoča. Spremembe so dobre! Sprejmite jih.

Strelec:
Strelci osmega je bil sončni mrk. Za vas je to dobra novica, saj z njim prihaja možnost ljubezni in romantike na povsem drugi ravni, kot ste je vajeni. Precej zanimivo, kajne?! Sporočilo zvezd je jasno: Pojdite v frizerski salon. Vaš osvežen videz vam bo pomagal, da se boste počutili in boste videti najbolje!

Kozorog:
Nekdo iz vaše preteklosti lahko nepričakovano ponovno vstopi v vaš svet ta mesec. To je verjetno dobra stvar, saj imate še nekaj nedokončanih poslov, ki jih morate rešiti. Ta mesec si zastavite cilje, ki jih želite doseči z novim letom. Obkrožite se z ustvarjalnimi prizadevanji in oblikujte pametno - odločite se za kite (s kitami ne morete nikoli zgrešiti). Tukaj je nekaj navdihov!

Vodnar:
April je zelo zaseden mesec za vas, vodnarji. Povrh tega pa zvezde predlagajo učenje novih spretnosti ali prevzeti vlogo mentorja. To je razburljiv čas v letu za vas in imeli boste energijo, vzdržljivost in pamet za ohranjanje te faze in videti uspešen izid. Iščete načine, da boste vračali nazaj skupnosti? Razmišljajte zeleno. Posadite drevo.

Ribi:
Za vas se ta mesec odpirajo nova vrata! Finančna varnost bo umirila vašo negotovost in sreča je v zraku. Zdaj je čas, da poskusite nekaj, kar ste si vedno želeli storiti. Če bi april imel barvo, bi bila rdeča. Boste živahni, krepki in drzni v vsem, kar ste si zadali storiti. Če ste razmišljali o spremembi barve, april je pravi mesec za to! 

Upamo, da vam bo vpogled v aprilske zvezde prinesel obilje pozitivnih vibracij in energije v mesecu maju. Veselo oblikovanje!