VAŠ LAS-OSKOP: MAREC 2017

Novi začetki so pogosto povezani s prihodom pomladi. Letošnji marec ni nobena izjema! Bodite na tekočem s trendi vašega astrološkega stila in spoznajte, kaj je najbolje za vaš znak. Modrost zvezd si preberite v marčevski izdaji las-oskopa!

RIBI:
Neposredno po vašem rojstnem dnevu, je mesec marec namenjen razvajanju vas samih. Dobro je, če se prepustite malo sami sebi - in vse zvezde se strinjajo. Razvajajte se in si privoščite novo obleko in nadgradite svojo lepotno rutino s tisto novo barvo las, ki jo imate že nekaj časa pod drobnogledom. Sogovornike boste očarali še preden jim boste uspeli reči: "zdravo."

OVEN:
Ovni se verjetno počutite malo zaspano v teh dneh. Ampak to se bo spremenilo! Obnovljeno navdušenje in razigranost bosta potrkala na vaša vrata. Prijatelji in družabni dogodki bodo zapolnili vaše noči in poskrbeli, da bo vaš urnik poln. Da bo prišla na plan vaša drzna stan, poiščite nasvete in trike iz »5 brazilskih ikon« in poskrbite, da boste videti tako dobro kot se počutite!

BIK:
Ni nujno, da verjamemo v srečo, Biki, a vaše zvezde zagotovo verjamejo! Napoved za marec je polno izboljšanje - v vsakem vidiku vašega življenja. Tudi če čutite nekaj napetosti v pisarni (ki jih zagotovo boste), ne bodite presenečeni, če boste nagrajeni z neke vrste nagrado ali povišico. Oblikujte pametno, vse gre! Dopolnite to pomlad in pokažite svetu, kako ste to naredili.

DVOJČKA:
Dvojčki, govorimo o mesecu bogatem z družbenimi dejavnostmi! Vi imate pravo vrsto norosti, ki jo marec potrebuje. Prijatelji v trumah derejo k vam po nasvete, nasvete za stil in spodbudo. Poskrbite, da bodo vaši lasje je brezhibno oblikovani in negovani, saj bo vsa pozornost na vas. Dogovorite se za sestanek s svojim frizerjem zdaj!

RAK:
Raki, saj poznate tisto težko situacijo, s katero se borite? Ta mesec zgladite spore in naredite prav! Komunikacija je ključnega pomena. Samo poskrbite, da zakrpate vsa neskladja do konca meseca. Tudi vaši lasje potrebujejo odmerek gladkosti! Dogovorite se za termin s svojim frizerjem in naredite HydraTriplex® tretma za takojšnje vlaženje in dolgotrajen svilnato gladek občutek.

LEV:
Končno! Sproščen mesec, ki bo nastavil vaš barometer na brez stresno linijo uspeha. Vaši božanski lasje so si enotni – vaše lasišče potrebuje Lavender Mint tretma. Zagotovite si svoj termin v kotičku »Wash House« vašega najbližjega frizerskega salona in pokažite drugim nebesnim znamenjem kako se sprostiti!

DEVICA:
Device, mislite s svojo glavo in ne s srcem. Partner iz preteklosti se bo lahko dvignil iz pepela, vendar ostanite zvesti sami sebi. Ne pozabite, da se je razmerje končalo z razlogom. Marec vas bo napolnil z modrostjo, bogastvom in duhovitostjo. Naj bo vaša griva na mestu, vključite različne dele v svoj vsakdanji stil. Potrebujete nekaj navdiha? Za to bomo mi poskrbeli.

TEHTNICA:
Tehtnice - recite na glas: "nemogoče se mi je upreti"! Ker takšni boste v marcu. Od sloga do odnosov in vsega vmes. Vaša nepremagljiva narava bo ustvarila izrazite iskrice, za katerimi se bodo obračale glave. Nasmehnite se samozavestno, kajti ta mesec bo vse teklo gladko.

ŠKORPJON:
Ta marec samo bodite to kar ste. Vse oči so uprte v vas, zato poskrbite, da boste dober zgled. Sprejmite svoj vpliv in bodite močni v svojih prepričanjih. Tudi svoji pričeski podarite odmerek moči. Lasni duh nam govori, da boste poveljevali sobe levo in desno, zato samo po najboljših močeh naprej in samo…. nasmehnite se.

STRELEC:
Empatija je ključnega pomena marca letos. Ljudje so občutljivi in vi ​​imate neverjetno sposobnost, da jih sprostite. Kultura dajanja vam bo pomagala, da se boste počutili bolj v skladu s svojim pravim jazom. To je lahko tako enostavno kot pridržati vrata naključnemu tujcu ali pomagati posaditi drevo, da bo Zemlja bolj zelena. Izbira je vaša. Možnosti pa neskončne.

KOZOROG:
Poslušajte kozorogi! Marec je čas, da prosite za tisto, kar želite. V poslovnih zadevah bodite samozavestni, ampak prijazni. V srčnih zadevah ostanite zvesti temu, kar veste. Ta mesec se boste spopadli z malo volumna na vaši grivi. Imaš srečo, ker smo ravno lansirali našo novo kolekcijo izdelkov MarulaOil. Dobite ga tukaj.

VODNAR:
Gospodična vodnarka - saj poznate tisto malo žgečkljivo negotovost, ki vam vztrajno sledi? Lahko obstaja dober razlog za to. Vprašajte zaupanja vrednega prijatelja za jasnost o zadevi, preden se odločite. Marec je tudi čas, da se izrazite! Pospešite svoj slogovno rutino in poskusite nekaj novih trikov! Zahvalili se nam boste (in vašim zvezdam tudi), ko se bo zmenek odvil bolje od načrtovanega.