PREDSTAVLJAMO: ULTIMATE COLOR REPAIR® MASK

Če barvate vaše lase zagotovo veste, da je gledanje tega, kako vaša barva počasi bledi, srce parajoča slika.

In veste, zakaj je uporaba pravih negovalnih izdelkov za barvane lase tako zelo pomembna. Ultimate Color Repair® sistem je postal prva izbira za nego barvanih las. In sedaj je bogatejši za novo pridobitev — Ultimate Color Repair® Mask — intenzivno obnovitveno masko, ki obnavlja poškodovane lase od znotraj navzven in preprečuje bledenje barve v sami osnovi. 

Ultimate Color Repair Mask

Kaj je: Izjemno bogata negovalna maska za barvane lase.

Kaj dela: V lase vnaša intenzivno količino kompleksa na osnovi kvinoje - Quinoa Color Repair complex - ki pomaga zakleniti barvo v las in obnovi lase od znotraj navzven. Quinoa Color Repair complex vsebuje karitejevo maslo, jojobo, olje sojinih semen in močne antioksidante, ki zagotavljajo čudovito sijoče in zdrave lase.

Kako deluje: Pomaga zakleniti barvo v las in zmanjšuje poškodbe, s tem ko ustvarja zaščitni ščit okoli kutikule, kar poudari in krepi vašo investicijo v vašo barvo las. Dodatno, bogata formula mehča kutikulo in lase pusti izjemno navlažene, sijoče in živahne!

Kako uporabiti: Lase najprej umijte s šamponom Ultimate Color Repair® Shampoo, osušite z brisačo in nanesite masko od krena do konic ter počesite z glavnikom, da enakomerno porazdelite. Pustite delovati 5-15 minut in nato izperite. Nanesite sprej Ultimate Color Repair® Triple Rescue® pred končnim oblikovanjem. Ponovite tedensko.

Recite adijo bledenju barve in pozdravite sijočo in živahno barvo las!
Več o liniji Ultimate Color Repair si preberite tu.