Paul Mitchell UNITED IN PINK

PRIDRUŽI SE NAM IN BODI #UNITEDINPINK

Pogovarjajmo se o raku dojk, zdravju in preventivi.

Stopimo skupaj v rožnatem oktobru in širimo znanje o raku dojk, ki je najpogostejši rak pri ženskah. V Sloveniji vsako leto za rakom dojk zboli skoraj 1300 žensk in okoli deset moških. Zdravljenje je tem uspešnejše in manj težavno, čim prej je bolezen odkrita. Zato je  osveščanje  žensk in splošne javnosti o nevarnostnih dejavnikih najpogostejših rakov pri ženskah, o možnostih zmanjševanja ogroženosti z njimi, z njihovimi znaki in z zgodnjim odkrivanjem zelo pomembno.

 

Paul Mitchell in izbrani frizerski saloni v Sloveniji ponosno podpiramo ZVEZO SLOVENSKIH DRUŠTEV ZA BOJ PROTI RAKU, ki je z 11 regijskimi društvi med nevladnimi organizacijami najstarejši in najpomembnejši nosilec preventive na področju raka  (www.protiraku.si).

Preko dobrodelne pobude Paul Mitchell UNITED IN PINK želimo osveščati širšo javnost o raku dojk, o pomenu preventive in zgodnjega odkrivanja bolezni. 

Pridružite se nam v boju proti raku dojk v rožnatem oktobru in skupaj z nami podprite ZVEZO SLOVENSKIH DRUŠTEV ZA BOJ PROTI RAKU in njihovo delovanje na  področju preventive in osveščanja širše in strokovne javnosti o raku, prvih znakih te bolezni in o zdravem načinu življenja, s čimer je mogoče zmanjšati obolevnost in posredno tudi umrljivost za rakom. 

V izbranih frizerskih salonih, ki so podprli pobudo UNITED IN PINK, lahko z nakupom vsakega izdelka iz serije United In Pink donirate 2,5 evra Zvezi slovenskih društev za boj proti raku.

 Paul Mitchell United In Pink izdelki

 

TU SI LAHKO PRENESETE PUBLIKACIJO ZA ZDRAVE DOJKE (Vir: http://www.protiraku.si).

Tudi podjetje John Paul Mitchell Systems z blagovno znamko Paul Mitchell® ponosno podpira organizacijo Bright Pink: skupaj povezani v pogumu, ljubezni in dejanjih, ki lahko naredijo razliko. 

Na sledeči povezavi lahko preverite, kakšno je vaše osebno tveganje, da boste zboleli za rakom dojk: www.assessyourrisk.org

Pridružite se nam #UnitedInPink in širite znanje in osveščenost o raku dojk!!!