Izobraževanja pomlad 2019

SPOZNAJTE. UPORABITE. RASTITE.

Sezona izobraževanj je tukaj in z njo priložnost, da nadgradite znanje, pridobite nove veščine ter samozavestno nadaljujete na poti k osebnemu in poslovnemu uspehu.

Namen izobraževalnega programa je tudi motivirati vse, ki ste aktivno vpeti v frizerskem svetu. Vam približati oziroma na novo predstaviti izdelke s katerimi ste v vsakodnevnem stiku, predstaviti novosti blagovne znamke John Paul Mitchell Systems, njihovo uporabo ter način, kako izdelke približati končnemu kupcu. 

Najprej se bomo posvetili predstavitvi blagovnih znamk John Paul Mitchell Systems, ki jih bo predstavil Archie Reillyregijski direktor prodaje za evropski trg, na motivacijskem seminarju. 12. marca boste udeleženci lahko pobliže spoznali vse izdelke ter zgodbo in navdih, ki se skrivata v ozadju razvoja lasne kozmetike John Paul Mitchell Systems. Biti boljši frizer pomeni prepoznati ter znati rešiti težave strank tudi ko niso v salonu. Dobro poznavanje izdelkov, s katerimi ste vsakodnevno v stiku, pa predstavlja korak naprej k osebnemu uspehu in dobremu poslovanju salona. Strokovnemu seminarju bo sledil tehnični seminar barvanja, ki ga bo vodil Simone Blasimme, globalni vodja izobraževanj za blagovno znamko John Paul Mitchell Systems. Predstavil bo profesionalne izdelke Paul Mitchell Professional Hair Color za barvanje in svetlenje las. Podrobneje se bo posvetil temi ustvarjanja čudovitih blond nians, pokrivanja sivih in doseganja pastelnih tonov na blond laseh ter drugim vprašanjem, s katerimi se srečujete pri vsakdanjem delu v salonu. Teoretični del bo podkrepljen s prikazom na modelih.

V soboto, 23. marca, vas vabimo na predstavitev novosti v svetu John Paul Mitchell Systems. Seminar bodo vodili člani Mič Styling art teama, namenjen pa je predstavitvi novih JPMS izdelkov, ki prihajajo na slovensko tržišče: nova linija izdelkov Invisiblewear, izdelka za dopolnitev blagovne znamke Tea Tree – Tea Tree Color, nove modne nianse The Demi Muted Metallics ter novi pripomočki za oblikovanje las Neuro Halo in Neuro Angle.

V mesecu maju pripravljamo tudi Paul Mitchell Day, praktični in strokovni seminar na katerem boste vsi udeleženci, pod strokovnim mentorstvom članov Mič Styling art teama,spoznali novo pomladno Paul Mitchell kolekcijo – California Dreaming ter po seminarju Look&Learn, izvedli 1 tehniko striženja in 1 tehniko barvanja na lutki.

Preberite si seznam izobraževalnih seminarjev. Zagotovo boste našli program, ki bo zadovoljil vaše trenutne potrebe in želje.