Darilo ob ponovnem odprtju salonov

Samo še nekaj dni nas loči do ponovnega odprtja salonov pri nas. Kljub temu, da se bomo počasi začeli vračati v normalo, bo ta vseeno vsaj še nekaj časa drugačna, kot smo je bili navajeni pred dogodki preteklega meseca. Zato vam pri ponovnem zagonu vašega salona želimo vsaj malo pomagati.

Ker nam ni vseeno, kako je zdravstvena situacija vplivala na vaše poslovanje, vam ob prvem naročilu izdelkov podarimo 500ml razkužila za roke v gelu, lokalnega proizvajalca.

Akcija velja od 23. 4. naprej za vsako prvo oddano naročilo (tudi za stranke, ki ste pri nas že naročale izdelke)! *

Kot zanesljiv poslovni partner pa vam poleg razkužil za roke v gelu, ponujamo tudi razkužila za površine v spreju, ki vam bodo omogočilo dezinfekcijo vseh površin v salonu. Oba izdelka proizvajajo v lokalnem podjetju in sta pakirana v 500 ml plastenkah. Razkužilo za površine je na voljo tudi v praktičnih, 5 litrskih, polnilnih embalažah. Izdelki za dezinfekcijo so kakovostni in učinkoviti, odlikuje pa jih tudi ugodna cena. 

Preverite ponudbo razkužil

 

Želimo vam uspešno in prijazno vrnitev v salone, predvsem pa to, da ostanete zdravi.

S prijaznimi pozdravi in vedno tu za vas,
ekipa Pronega 

 

* Darilo velja za prvo naročilo (enkratno) od 23.4. za vse kupce (tudi v primeru, da ste pri nas v preteklosti že opravili naročilo). Dr. House je blagovna znamka čistil lokalnega proizvajalca.