ZDRAV SIJAJ LAS TUDI POLETI

Kako ohraniti zdrav in sijoč videz las tudi poleti?

Sončni žarki so nujno potrebni za življenje, blagodejno vplivajo na zdravje in so, priznajmo, zelo prijetni. Vendar pa lahko pretirana izpostavljenost soncu povzroči poškodbe na koži in laseh ter ima, ob nepremišljenosti, tudi zelo resne posledice. Zato je ena od stvari, na katere bomo vsako leto opozarjali, pomen zaščite pred škodljivimi sončnimi žarki. 

Zaradi sonca, soli in klora lahko barva, živahnost, navlaženost, zdrav videz in sijaj las brez prave zaščite zbledijo in postanejo preteklost. In to ne velja samo za tiste, ki si barvajo lase. Zaradi vpliva sončnih žarkov zbledi tudi naravna barva las, lasje postanejo krepasti in so bolj nagnjeni k lomljenju.  

V nadaljevanju vam predstavljamo letošnje predstavnike poletnih linij, blagovnih znamk PAUL MITCHELL, ARTEGO in ASCET, ki jih lahko dobite v naši ponudbi in ki bodo vam ter vašim strankam zagotovili lepe lase tudi v poletnih mesecih. 

 

PAUL MITCHELL SUN

Kvalitetni izdelki bodo vaše lase zaščitili in poskrbeli za njihovo obnovo. 
Izdelke Paul Mitchell® Sun odlikuje poseben filter Uvinul® Easy, ki ga sestavlja uravnotežena in široko-spektrna mešanica filtrov UVA in UVB za učinkovito zaščito ter dolgoročno zmanjšanje poškodb las zaradi škodljivih vplivov sončnih žarkov.  Izdelki so primerni za vse tipe las, posebej za barvane, suhe ali poškodovane. 

PAUL MITCHELL SUN linijo sestavljajo:

AFTER SUN NOURISHING MASQUE
Negovalna maska, obogatena z Uvinul® Easy sun filtrom, primerna za tedensko uporabo oziroma vsakokrat ko so vaši lasje izpostavljeni sončnim žarkom.

SUN REVITALIZING SHAMPOO 
Poživljajoč šampon, obogaten z Uvinul® Easy zaščitnim filtrom.

ZAŠČITNO SUHO OLJE
Zaščitno in negovalno suho olje, obogateno z Uvinul® Easy sončnim filtrom.

cool POSEBNA PROMOCIJA: ob nakupu vseh treh izdelkov prejmete DARILO – brisačo Paul Mitchell za na plažo. (Ni več na zalogi.)

 

ARTÉGO RAIN DANCE SUMMER BEAUTY 

Linija SUMMER BEAUTY vsebuje čudovite aktivne sestavine, značilne za Rain Dance, glavna značilnost linije SUMMER BEAUTY pa je rastlinski kompleks REGENINE, ki ga pridobivajo z mešanjem naravnih izvlečkov JABOLK, LIMON, GROZDJA in PŠENIČNIH OTROBOV, bogat vir molekul, ki ščiti, hrani in obnavlja lasno vlakno.

SUMMER BEAUTY linijo sestavljajo:

THERMAL PROTECTIVE OIL
Olje, ki ščiti pred, med in po izpostavljenosti soncu. Lase nahrani in jih ščiti pred UV žarki ter ima antioksidacijski učinek. 

SUMMER BEAUTY SHAMPOO & BATH
Obnovitveni šampon, ki globoko umije in očisti lase in telo vseh ostankov soli, klora in vodnega kamna ter vsebuje zaščitni UV filter.

SUMMER BEAUTY CONDITIONER
Obnovitveni negovalec v kremi. Hitro razpleta ter povrne lasem živahnost. Mehkobo in sijaj. S svojim UV filtrom zagotavlja zaščito pred UV žarki. 

coolPOSEBNA PROMOCIJA: Ob nakupu vseh treh izdelkov SUMMER BEAUTY prejmete DARILO - manjša termo torba Artégo

ASCET

Odličen koktajl za osvežitev in zdrav videz las po dnevu na soncu. Izdelki vsebujejo naravne vlažilne sestavine, ki lasem podarijo mehkobo, sijaj in volumen, ne da bi jih obtežili, s svojim antioksidativnim delovanjem pa jih okrepijo.

CRAZY SUN linijo sestavljajo:

CRAZY SUN SHAMPOO
Šampon za umivanje las obogaten z multivitaminskim kompleksom ACE, ki ima antioksidativni učinek.

CRAZY SUN MASKA
Intenzivna obnovitvena nega las po izpostavljenosti soncu, primerna za vse tipe las. Lasem povrne vlago.

CRAZY SUN SPRAY SOLARE
Sprej za zaščito las pred soncem, z edinstveno kombinacijo filtrov UVA/UVB. Vsebuje eterična olja in rastlinske izvlečke, pridobljene iz naravnih in antioksidativnih sestavin. 


 

 Z našimi izdelki boste pripravljeni na brezskrbno uživanje na plaži ali v mestu. Naj se poletje začne.