WETBRUSH PRO EPIC

ELITNA LINIJA KRTAČ ZA PROFESIONALNO UPORABO V FRIZERSKIH SALONIH.

WetBrush je svetovno znan proizvajalec vrhunskih krtač za katere so značilne kakovostne ščetine, ki ščitijo lase med česanjem. WetBrush so izjemne krtače, ki olajšajo česanje in razčesavanje suhih in mokrih las.

V pestri ponudbi krtač je svoje mesto dobila tudi linija profesionalnih ter inovativnih krtač, združenih pod imenom EPIC - »Elite, Professional, Inspired, Creative«, ki so tudi glavne značilnosti krtač EPIC. Elitna linija je namenjena profesionalnemu frizerskemu trgu. Vse krtače odlikujejo mehke Intelliflex ščetine, ki las ne lomijo oziroma poškodujejo.

EPIC PROFESSIONAL ponuja štiri različne modele profesionalnih krtač:

  • DELUXE DETANGLER je krtača za razpletanje las, ki s svojo večjo površino omogoča hitrejše razčesavanje.
  • EXTENSION BRUSH je profesionalna krtača za lasne podaljške, s koničasto glavo, ki omogoča lažje česanje med plastmi in zelo blizu lasišča. Odlikuejjo jih IntelliLoop ščetine, ki s svojo obliko ne pulijo podaljškov.
  • QUICK DRY je krtača za hitro sušenje las, kar jim omogoča posebna oblika z odprtinami skozi katere prehaja do las več toplega zraka. Posebne HeatFlex ščetine so odporne na toploto in so zelo fleksibilne.
  • BLOWOUT je profesionalna okrogla krtača za sušenje, ki ima ščetine odporne na toploto ter dolg valj prežet z ogljikom, ki daje večjo površino za hitrejše sušenje in daje lasem volumen in sijaj.

 

Več informacij o profesionalnih WetBrush krtačah si lahko preberete tukaj.