Stilski koktajli Clean Beauty - Vodnik

Skupaj so še lepši! Zmešajte in kombinirajte med seboj izdelke Paul Mitchell Clean Beauty za še več prednosti in večjo vsestranskost uporabe.

GLADKI KODRI

Naredite poseben koktajl in uporabite skupaj Anti-Frizz Leave-In Treatment in Styling Cream,da ohranite vlago in dodate definicijo s sijajem. Pro nasvet: nanesite Styling Cream kot končni izdelek za oblikovanje za definiranje las in odstranitev krepastega videza.



KODRI KOT NA PLAŽI

Za poletne kodre mokrega videza popršite lase s Heat Styling Spray od korena do konic. Nanesite Volumizing Liquid na koren las da privzdignete lase, nato nanesite Styling Cream na konice za oblikovanje gladkega končnega stila. Posušite lase s sušilcem za dodajanje volumna in zaključite oblikovanje s kodralnikom tako, da izmenično spreminjate smer kodrov in ustvarite videz razmršene teksture. Pro nasvet: za modern zaključek pričeske pustite 2,5 cm las na konicah ne skodranih.



BUJNA FEN PRIČESKA

Pred oblikovanjem nanesite Repair Leave-In Treatment na suhe ali poškodovane lase od sredine dolžin do konic za dodatno navlažitev in nego. V kolikor potrebno, na dlani iztisnite majhno količino izdelka Volumizing Liquid in vmasirajte na koren las, po dolžini in konicah. Pro nasvet: Za dodatek volumna lase posušite z okroglo krtačo.



POSKOČNA VOLUMINOZNA PRIČESKA

Za voluminozno pričesko nanesite Heat Styling Spray od sredine dolžine do konic. Nato nanesite Volumizing Liquid. Lase posušite s sušilcem in okroglo krtačo, da pogladite lase in dodate volumen. Pro nasvet: Za osvežitev pričeske drugi dan lase rahlo popršite s Heat Styling Spray in ustvarite kodre/valove s kodralnikom Express Ion Curl XL.



DEFINIRANI KODRI

Uporabite Everyday Leave-In Treatment za dodajanje vlage in večje obvladljivosti las. Popršite Heat Styling Spray na koren las in na konice. Za definirane kodre okoli obraza počešite kodre in razpršite s sušilcem Paul Mitchell Pro ToolsPro nasvet: Ko so lasje suhi s prsti nanesite na kodre Styling Cream za ustvarjanje mehkobe in gibanja.