Odličen izdelek za kodraste lase

Neguje kodraste lase in daje obliko kodrastim pričeskam: NO. 310 CURL DESIGNER, DEPOT® THE MALE TOOLS &CO. bo zagotovo postal vaš novi najljubši izdelek.

Kodrasti lasje, breme ali ponos? Kodrasti lasje so lahko zelo očarljivi, lahko so osebnostna lastnost, lahko pa izražajo svobodnega duha. Kakorkoli že, v vsakdanjem življenju so kodrasti lasje lahko precej naporni. Zahtevajo veliko potrpežljivosti saj jih je težko imeti pod nadzorom. Za lažje oblikovanje kodrastih las ter za ustvarjanje bujnih pričesk, je zelo pomembna izbira pravih izdelkov. Predstavljamo vam oblikovalno kremo blagovne znamke DEPOT® THE MALE TOOLS & CO., s srednjo obstojnostjo in ki zmanjšuje krepast videz las.

Opis

Ime: NO. 310 CURL DESIGNER, DEPOT THE MALE TOOLS &CO.

Sestavine: Antistatični fiksativni polimeri– tvorijo tanek in prožen film na laseh; Rastlinski kompleks, mešanica 9 rastlinskih izvlečkov; naravni antioksidant iz izvlečkov črnega čaja, sok aloe vera, ki gladi in obnavlja, glicerin z vlažilnim učinkom; UV filter – ščiti barvo las pred bledenjem in navlaži suhe lase zaradi učinkov sončnih žarkov.   

Uporaba: nanesite in vmasirajte v z brisačo osušene lase. Porazdelite po laseh in oblikujte po želji. S srednjo do fleksibilno obstojnost. 

Vešč nam je, ker: gre za izdelek za oblikovanje in nadzor kodrastih las, ki neguje lase z rastlinskimi izvlečki, ki lase vlažijo, naredijo kodre mehke in živahne. Poleg tega se učinkovito zoperstavlja krepastemu videzu las ter daje lasem sijaj.

Dejstva o kremah za kodraste lase: v Stari Grčiji so bili lasje in brada značilni za junake kot Ahil, Menelaj in Paris, moški prijetnega videza in kodrastih las, kot ga je opisal tudi Homer. Kodrasti lasje so bili negovani in urejeni in to jih je tudi ločilo od barbarov s severa, ki so nosili kratke, neurejene pričeske. Veliko zgodovinarjev je zatrjevalo, da so kodrasti lasje dobili pomembno vlogo prav v tem obdobju. Prav takrat so se tudi pojavile prve kovinske navijalke in losjoni, narejeni iz čebeljega voska, cvetov in olj, za mehčanje las in večji nadzor.

Povezani izdelki: pri negi kodrastih las igra ključno vlogo vlaženje, ki je potrebno pri vsakem koraku. Prvi korak je šampon, ki naj bo blag. NO.103 HYDRATING SHAMPOO DEPOT® THE MALE TOOLS & CO. vsebuje uravnoteženo mešanic inovativnih aktivnih sestavin, ki naredi lase mehke in navlažene.

 

#depot #depotmaletools #curldesigner #oblikovanjekodrov #izdelkizamoške