KAKO IZBRATI PRAVI OBLIKOVALEC ZA LASE?

Res jih je veliko. Uporabljajo se za oblikovanje pričeske, za utrjevanje, za dajanje mokrega ali mat videza.

Nekateri izdelki lase ščitijo pred vlago, drugi zmanjšujejo krepast videz las, tretji ustvarjajo večji volumen.

Vsekakor pa so nepogrešljivi izdelek v omarici vseh, ki imajo radi urejeno pričesko. Izbira oblikovalca  je odvisna od želje oz. potrebe vsakega posameznika. Pa si poglejmo nekatere značilnosti najbolj znanih oblikovalcev za lase blagovne znamke Depot.

Oblikovalci v pasti so odlični za suhe, krepaste in kodraste lase. Pričesko lahko večkrat preoblikujemo. Pasta za oblikovanje ne pušča sledi na laseh in je rezultat uravnotežene mešanice zelo učinkovitih sestavin, ki obdajo lasno steblo, tvorijo zaščitni film in zagotovijo najvišjo učinkovitost. Primer paste za oblikovanje je Depot 312, ki vsebuje tudi oglje za čudovit matiran videz.

Za bolj močne lase je dober oblikovalec tudi vosek za lase, ki dodaja samemu videzu, poleg utrjevanja, tudi sijaj. V pestri zbirki oblikovalcev Depot je tudi vosek za fleksibilno utrjevanje, n. 303

Za bolj tanke in redke lase je priporočljivo izbrati izdelek, ki lasem daje večji volumen. Takšen izdelek je pomada, ki je mešanica gela in voska. Clay Pomade n. 302 blagovne znamke Depot je narejena na osnovi naravne gline, rastlinskih izvlečkov, ki blagodejno vplivajo na kožo in lase.

Si želite mokrega končnega videza in močnega utrjevanja? Predlagamo vam uporabo močnega gela za lase, n. 304, Hold Strong gel. Za pričesko, ki bo zdržala na mestu ves dan.

Ena od novosti na področju oblikovanja pričesk je puder. Gre za izredno lahek izdelek v prahu, ki lasem daje volumen in rahlo utrjevanje. Depot je na svoj seznam izdelkov vključil puder n. 309. Puder ima mat učinek, lasem daje polnost in večji volumen. Vam pa dovoli pričesko oblikovati in preoblikovati ves dan. Poleg tega pa ima zaščitni UV filter, ki bo vaše lase ščitil pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov.   

Izdelkov za oblikovanje las je veliko. Eden najbolj klasičnih je lak za lase, n. 306 , lahko pa posezete tudi po, nekoliko prenovljeni obliki gela za lase, črni gel, ki maskira sive lase, n.307

Vsekakor pa je zelo pomembno, da pri izbiri izdelka upoštevate vaš tip las ter pravilo »manj je več«.

www.depot.si

 

JB