Paul Mitchell The Gathering 2013

I'MPossible! John Paul Mitchell Systems® s svojim svetovno znanim artističnim timom je požel sijajen uspeh pri občinstvu na svojem letnem dogodku The Gathering 2013 v Las Vegasu.

V ameriškem mestu sredi puščave in tisočerih luči se je tudi letos odvijal The Gathering – vrhunski modni spektakel frizerske hiše Paul Mitchell. Glasbeniki v živo, avtorska glasba, kreativno striženje, izjemne barve in stilski nastopi, vse to in še več je bilo videti na letošnjem dogodku Paul Mitchell The Gathering, ki si ga je od doma s prenosom v živo preko spleta ogledalo kar 74.000 gledalcev. 

THE GATHERING 2013 v številkah:

3.238.076 vtisov preko Facebook objav
1.863.294 različnih uporabnikov je videlo objave prenosa v živo
3.190 tviterašev je uporabilo tweet #pmgathering
332.695 vtisov v živo preko twiterja
3.685 je bilo objavljenih na Instagramu preko #pmgathering
74.129 si je ogledalo prenos dogodka v živo doma

Strast, inovacija, človekoljubje in več kot 3500 frizerjev in lastnikov salonov iz 25 držav po vsem svetu so se združili skupaj 12. in 13. avgusta letos v okolju izjemnega hotela Caesars Palace v Las Vegasu. Letošnja tema dogodka je bila nadaljevanje iz leta 2012: I'MPossible. Mogoče je uresničiti svoje sanje, za to je potrebna le velika mera navdiha in zavzetosti. In ravno navdiha je bilo na letošnjem dogodku v izobilju in so ga lahko vsi zajemali z veliko žlico. 

Dvodnevni program je sestavljalo 18 praktično-izobraževalnih delavnic iz tehnike, stila in poslovanja, poleg tega so bile udeležencem na voljo še spektakularne in inspiracijske predstave na glavnem odru z vrhunskimi pričeskami, drzno modo in nepozabnimi predstavami. Vrhunski frizerji artističnega tima Paul Mitchell od Roberta Cromeansa, Angusa Mitchella, Katashia Kitamure, Stephanie Kocielski in mnogi drugi niso razočarali občinstva, ki je bilo upravičeno navdušeno. Primanjkovalo ni spektakularnih kostumov, dodelanih koreografij, plesalk na hoduljah ter seveda neverjetnih frizur in lasnih mojstrovin. Dogodek je popestrilo mnogo svetovno znanih glasbenikov, vse predstavnice ženskega spola pa so zagotovo navdušili postavni fantje blagovne znamke Mitch Man, katere glavni ambasador je sam Angus Mitchell

Oder večkrat prevzel tudi soustanovitelj podjetja Paul Mitchell Systems filantropist John Paul DeJoria, ki ga je skupaj z italijansko ekipo obiskala tudi slovenska ekipa - Mitja Sojer z ekipo Mič Stylinga, v kateri je bil tudi Matej Prinčič, ki je član artističnega tima Mič Styling in edukator Paul Mitchell v Sloveniji. Člane slovenske ekipe Mič Styling je bilo mogoče videti v zaodrju, saj so aktivno pomagali s svojim znanjem in spretnimi frizerskimi rokami pri pripravi otvoritvenega in zaključnega šova. 

DeJoria je na odru ponovno poudaril njegovo zavezanost k profesionalni lepotni industriji in jamčil, da Paul Mitchell nikoli ni in nikoli ne bo testiral svojih izdelkov na živalih. 

Ekipa Paul Mitchell je na letošnjem dogodku predstavila novo generacijo barv XG, ki so v Evropi že na voljo, ter revolucionarne profesionalne pripomočke Neuro™ Paul Mitchell, ki jih bodo na prodajne police lansirali v prihajajočih mesecih.

Zaključni šov Paul Mitchell The Gathering 2013 je bil kot za knjigo: neverjetna video predstavitev z nepozabnimi trenutki letošnjega dogodka v spremljavi izvirne pesmi na temo »I'M Possible«. 

In ne pozabite: Vse je mogoče! Paul Mitchell.