VAŠ LAS-OSKOP: MAJ 2017

Oblikovati ali ne oblikovati? Brez skrbi vaš laso-skop za meseca maj je tukaj!

Bik:
Hej slavljenka, poznaš stari pregovor: "Kar si zaželiš, to dobiš!?" No, bikice pripravite se, ker ste na tem, da dobite svojo torto ... in jo boste tudi pojedle, seveda! Samo prepričajte se in sledite svojim namenom in bodite jasne glede svojih želja. Iščete nekaj nasvetov in trikov za dopolnitev svojega sloga o katerem že nekaj časa razmišljate? To je enostavno, samo vprašajte!

Dvojčka:
Zadnji mesec je bil v znamenju varčevanja, trdega dela in stremenja naprej. Ta mesec pa, draga dvojčica, Maj razpušča vaše lase in vam prinaša nekaj vznemirjenja in zabave! Prisluhnite otroku v sebi, znova se naučite igrati in pojdite na kakšen festival. 

Rak:
Zasijte kot diamant, gospodična rakica. Svet je danes boljši in lepši kot je bil včeraj in to vse zahvaljujoč vašim prizadevanjem od januarja naprej. Nagradite se in poživite vaše lase ter pokažite vsemu svetu kako briljantne ste. Ta mesec je bil ustvarjen za vas, lepotičke.

Lev:
Drzne odločitve iz prejšnjega meseca se bodo spremenile v (kakor temu pravijo lasne boginje) vaš mesec moči. Poklicni cilji so visoko zastavljeni, vaši »Počutim se čudovito« dnevi (ki seveda vključujejo izjemne lase) tečejo kot voda in vaša karizma je izven vseh meja! V bistvu ste neustavljivi! Blagor vam!

Devica:
Maj je in veste kaj – ta mesec je vaša kariera okrepljena z dobrodelnimi aktivnostmi, družabnimi prireditvami in zabavami. Vaša strast je nalezljiva in se dotakne vsake osebe, ki jo srečate. V primeru, da niste vedeli, ko izberete Paul Mitchell v zameno podpirate naša dobrodelna prizadevanja. Zato se vam za to zahvaljujemo in si želimo vzeti čas in vam enostavno reči… hvala!

Tehtnica:
Maj bo lahko buren mesec za vas, tehtnice. Ampak, saj veste kako skrtačiti stran norost in jo spremeniti v nekaj lepega. Medtem pa ohranite zavidljive lase z gladkimi zamahi.

Škorpijon:
Škorpijoni čas je za sprostitev! Vemo, da ste prejšnji mesec doživeli nekaj velikih sprememb, sedaj pa je samo čas, da se usedete in počakate, da se vse razplete. Sreča sama po sebi bo zdravilni tonik. Sprostite se z masažo lasišča v enem izmed Paul Mitchell salonov in ohranjajte zdravo lasišče z naslednjimi nasveti in triki.

Strelec:
… vsi govorijo o vas. Vaši živahni lasje so razlog, da se vsi sprašujejo: »kdo je to dekle?«. Vaša nova (ali ponovno obujena) ljubezenska afera je verjetno razlog, da hodite po zraku. Ne moremo vam zameriti. Uživajte, saj naslednji mesec – stvari bodo postale zanimive…

Kozorog:
Ta mesec vodite v oblikovanju trendov. Do konca meseca boste obvladali umetnost selfijev, zadeli vse kote v vseh pozah in boste kraljica dodatkov. Vemo, da ne potrebujete nobenega nasveta, vendar v primeru, da si boste vzele prost dan ali vam lahko predlagamo nekaj naših nadgradenj stila.

Vodnar:
Počutite se lepe kot zvezdnice z neverjetnimi pričeskami. Zakaj rečemo to? Ker ljubezen se razcveti v maju vodnarji in želimo, da bi se počutile najbolje. Ja retrograden Merkur vas bo izzval v bolj učinkovito komunikacijo, ampak ko boste to storili, boste našli globino in jasnost v vaših odnosih (tako starih kot novih) kot še nikoli doslej.

Ribi:
Maj vas bo objel s pridihom negotovosti. Pazite, da ne postanete žrtev njenih laži. Spomnite se svoje vrednosti. Spomnite se svoje moči. In spomnite se, da vas lepota obkroža ves čas.

Oven:
Poročni zvonovi se precej očitno slišijo ta mesec. To ne pomeni nujno vaše poroke, ampak zagotovo boste ta mesec deležni kar nekaterih predporočnih zdravic. Mislimo, da morate prekositi samo sebe (tudi če ne boste nevesta) in se odločiti za kaj takega ali takega!

Bodite drzne. Bodite lepe. Bodite to kar ste. Srečno pri oblikovanju pričesk.