VAŠ LAS-OSKOP: JUNIJ 2017

S poletjem na obzorju in temperaturami, ki se dvigajo, smo vam pripravili novo zvezdno napoved za mesec junij!

Dvojčka:
Težave v raju bodo otežile vaše srce ta mesec, dvojčki. A brez skrbi, poletje prihaja in vaš razigran duh ne bo premagan! Obnovitve in napolnite svoje čute z razvajanjem v salonu. Privoščite si dobro mero osvežilnega vlaženja (naš profesionalni vlažilni tretma HydraTriplex™ bo prav nalašč za vas). Vse najboljše! In rezervirajte si termin še danes.

Rak:
Vaša pot dobre sreče se nadaljuje, dragi raki. Uživali boste v vsem, kar vam bo junij ponudil. Ta mesec bodo vaši lasje prisegali na pričeske, ki ne potrebujejo veliko dela in so okrašene s priložnostnimi dodatki (kot je tale bohemian stil), ki bodo popestrili vaš stil.

Lev:
Poročni čas je tu in vi ste pod velikim stresom! Ne glede na to ali je to vaša poroka ali poroka, na katero ste povabljeni, poskrbite, da boste videti in se boste počutili najboljše s sprejemanjem pravih odločitev cel mesec. Bodite punca s čudovito dobrimi lasmi in očarljivo pričesko. Ti stili bodo prav nalašč za vas! Naj se zabava začne, lev.

Devica:
Zagotovo je nekaj stvari, ki bi jih rada dala ven iz sebe. Sedaj je čas, da to narediš. In ko boš to naredila, vzemi vse, kar je trenutno modno in ponesi svoj stil na stopničko više. Izberi moker stil pričeske in pokaži vsem ostalim znakom, kako klasična in obenem izjemno modna si.

Tehtnica:
Junij obljublja, da bo okrepil področja tvojega življenja, ki promovirajo srečo, živahnost in dobro počutje. Tvoj osebna očarljivost in občutek za stil bosta še posebno nagrajena. Vprašaj svojega frizerja po novi The Demi demi-parmanentni barvi, ki bo med barvanjem tvojim lasem dala neverjetno nego in čudovit lesk. Vsi pogledi bodo usmerjeni samo vate.

Škorpijon:
Veliko ljudi občuti tvojo prisotnost še preden sploh kaj spregovoriš, dragi škorpijon. V tebi se skriva neka skrivnostna privlačnost, ki pritegne večino ljudi. Ta mesec bo v znamenju temnih barv, lahkih stilov in različnih tipov kodrov. Mislimo, da imaš tudi srečo, saj imamo zate tudi pravi pripomoček! Dobrodošli valoviti lasje!

Strelec:
Pripravite se na dogodivščino vašega življenja, dragi strelci, ker vam zvezde napovedujejo mesec potovanj! To bodo mešanica posla in zabave, vendar eno od potovanj vam lahko prinese tudi čudovito presenečenje. In veš kaj?! Bodi pripravljena in modna s tole top pričesko.

Kozorog:
Med vsemi znaki, si prav ti kozorog na prvem mestu med najbolj modnimi stili. Ne glede nato ali nadgrajuješ svojo balayage barvo ali kraljuješ zvečer z mokrim stilom pričeske so oči vseh ostalih znamenj samo zate! Zato samo nadaljuj, predstavljaj trende in delaj tisto, kar najbolje znaš!

Vodnar:
Ta mesec se boste počutili zvesti samim sebi z extra dodatkom svojeglavosti in uveljavljanja. Mogoče vaš način ni med najboljšimi, zato prisluhnite nasvetu zaupanja vrednega prijatelja in upoštevajte njegove besede. Ta mesec boste imeli tudi dodaten finančni priliv, zato poskrbite, da se boste razvajali. Mogoče z negovalnim tretmajev v vašem priljubljenem Paul Mitchell salonu? Ja? Mi pravimo JA!

Ribi:
Družina (in to vključuje vse, ki so ti pri srcu) pride na prvo mesto ta mesec! Imeli boste obilo prostega časa, zato poskrbite, da ga boste preživeli s svojimi najdražjimi. Ta mesec boste tudi izjemno družabni in okoli 21. junija si boste še posebej želeli videti čedno. Izbiraj med uporniškim in še vedno vsestranskim stilom pričeske. Zate bo poseben dan.

Oven:
Hrepenite po čustveni harmoniji in mirnosti? To je redko, a vzemite si mesec, da premislite o letu in naredite premor preden se ponovno poženete s polno paro. Načrtujte izlet (po 6. juniju) in nahranite otroka v vas. Naš Express Ion Curl vam bo pomagal oblikovati vašo pričesko kot bi mignil. Usedite se in se samo sprostite!

Bik:
Kot prejšnji mesec stvari prihajajo k vam dva kilometra na minuto. Vzemite si junij, da zgrabite tiste priložnosti, ki vam bodo prinesle največjo korist. Vi ste magnet med znamenji, zato ponesite ta vaš magnetizem na naslednjo stopnjo. Kako? Nadenite si ta drzen in pogumen pogled in se osvežite z novo barvo!

Bodite drzni. Bodite lepi. Bodite to, kar ste. Srečno pri oblikovanju pričesk.