SPOZNAJTE STRAIGHT RULES - ARTEGO

Kaj je Artego Touch Straight Rules Smoothing Protection?

Artego Touch Straight Rules Smoothing Protection je kot vlažilni losjon za vaše lase, ki nahrani in ponovno navlaži lase, ukroti nezaželene kodre, zaščiti lase pred visokimi temperaturami toplotnih pripomočkov in jim doda mehko definicijo in zavidljiv sijaj.

Zasnovan za nanos na vlažne, z brisačo osušene lase pred sušenjem s sušilcem za lase. Vsebuje vlažilne sestavine, ki olajšajo delo z lasmi in ustvarijo sijoč zaključek.

Straight Rules je primeren za vse tipe las, zaradi česar je to popoln izdelek za vsakogar, ki si želi svilnato gladkih in sijočih las brez slamnatega videza.



Kako deluje?

Straight Rules je vaša vsestranska rešitev za dolgočasne, suhe ali skodrane lase! Hranljiva olja zagotavljajo globoko hidracijo in pomagajo obnoviti poškodovane lase. Njegova gladilna zaščita zapre razcepljene konice, ukroti slamnat videz in nezaželeno kodranje las, ustvari na dotik mehko definicijo, zaščiti lase pred vročino in doda sijoč videz.

Rešitev za hitro pričesko?
Ne skrbite, vaši lasje bodo po nanosu kreme še vedno svilnato mehki in gladki, brez slamnatega videza, tudi če nimate časa za sušenje.