PRONEW NOVICE

Izšla je decembrska izdaja Pronew novic z vsemi aktualnimi novostmi in promocijskimi ponudbami. Imate svoj izvod?

Spoštovani poslovni partnerji,

december je in čas je za nove izzive, za razmislek o morebitnih spremembah in druženje.

Izšla je nova številka Pronew revije, kjer smo za vas pripravili posebne promocijske ponudbe s katerimi boste lažje, predvsem pa bolj ugodno, načrtovali obdarovanja ter zalogo v vaših salonih. Izbira in ponudba je pestra in ker je čas obdarovanj in druženja so posebno mesto v tokratni izdaji novičk dobili prav darilni kompleti izdelkov. Lepi, kvalitetni ter raznoliki, primerni za vsakogar in za vsak tip las. In da se boste zanje lažje odločili je tudi njihova cena, posebej za vas, še dodatno znižana. Izbirate lahko med darilnimi kompleti blagovne znamke Artego in John Paul Mitchell Systems. 


Razmišljate o tem, da bi preizkusili nove barve, nove nianse?
Sedaj je pravi čas, da se za to odločite. 

Že nekaj časa vlada modni trend hladnih barv. V tokratni predstavitvi novosti in promocijskih ponudb vam po zelo ugodni ceni ponujamo komplet 10 novih, hladnih nians The color XG barv. Nove the color XG Essential Cools vam bodo omogočile, da se znebite neželenih rumenih tonov ter dosežete modne, hladne končne rezultate. Če pa vam in vašim strankam bolj ustrezajo naravne barve, lahko izkoristite praznično promocijsko ponudbo in preizkusite komplet prav tako novih, the color XG New Naturals barv. Sveže, lahke in nikoli dolgočasne nianse vam bodo dale priložnost, da svojim strankam ponudite bogate, večdimenzionalne in naravno lepe končne rezultate.   

In da bodo barve lepe dlje časa lahko izberete Color Craft, personaliziran in razkošen barvni negovalni tretma, ustvarjen posebej za frizerje in njihove stranke. Stranki lahko ponudite barvni tretma za nego barve las doma ali kot hitro salonsko storitev za toniranje, izboljšanje barve, poživitev, ojačitev refleksa ali korekcijo barve.

Ste slišali za nove, naravne barve, ki omogočajo vse storitve barvanja, ki jih lahko frizerski salon ponuja? Na tržišče so prvič prišle inovativne in sveže barve, z do 99% naravnimi sestavinami, ki omogočajo permanentno barvanje, demi-permanentno ali barvanje ton na ton. Gre za novi barvni sistem Beauty Fusion, ki združuje pestro paleto barv, negovalni učinek, zaščito, intenzivne in živahne barve ter izreden sijaj. Prelepo, da bi bilo res? Preizkusite. Promocijskih ponudb za sistem Beauty Fusion je več, zato vam predlagamo, da čimprej prelistate svojo številko Pronew novičk.

Novosti blagovne znamke Artego še ni konec. Nove, hladne blond nianse, ki ustvarjajo elegantne, čudovite in modne hladne končne rezultate. Iz linije It's Color Cool Blondes


Imate več strank moškega spola in bi jim želeli ponuditi nekaj novega, predvsem pa izdelke namenjene oblikovanju moških las, brade in brk?

Tržišče z izdelki za oblikovanje moških las je v porastu. Kot dolgoletni distributer kozmetike za frizerje in frizerske salone se tega zavedamo in vam prav zaradi tega ponujamo več možnosti. Tokrat, tudi te po promocijskih cenah.

Linija MVRCK je popolna linija kvalitetnih in zaupanja vrednih izdelkov namenjenih uporabi v brivnicah in frizerskih salonih. Izdelke, ki omogočajo enostavno in vrhunsko oblikovanje vseh stilov pričesk, brade in brk, smo združili v tri različne komplete. Vse tri, s podrobnimi opisi in cenami, dobite v aktualni, 7. številki Pronew revije.

Blagovna znamka moške kozmetike, ki jo poleg MVRCK-a zastopamo, je Depot. Le-ta predstavlja originalne formule ter ponuja napredne in sodobne izdelke za moške. Pestra izbira izdelkov je nastala iz tradicionalnih formulacij. V praznični izdaji Pronew revije lahko izbirate med različnimi kompleti, s tem pa imate več možnosti za testiranje omenjenih, prefinjenih izdelkov za moške.  

 

Torej, že imate svojo izdajo Pronew novičk? Prelistajte jo in se podajte novim dogodivščinam naproti. Za več informacij, se lahko obrnete na nas.

 

JB