Predstavitev BEAUTY FUSION

Seminar, namenjen praktični predstavitvi novih barv Beauty Fusion iz lasne hiše Artego na Paul Mitchell Mič Styling šoli.

Po novembrskem lansiranju barv Beauty Fusion smo vsem zainteresiranim frizerjem želeli še enkrat predstaviti ter pobližje pokazati uporabo novih, inovativnih barv, s katerimi so uspeli narediti preobrat v lasni industriji. V ponedeljek, 3. 2. 2020, smo organizirali seminar, ki ga je vodila Anita Loboda, edukatorka za Artego Slovenija.

Beauty Fusion so barve za lase, ki vsebujejo do 99 % certificiranih organskih sestavin. Njihov spekter delovanja je izredno širok saj omogočajo frizerjem in frizerskim salonom vse storitve barvanja las, od gloss, demi, semi in permanetnega barvanja. Znanstveniki, ki sodelujejo s podjetjem Artego so uspeli s premišljeno izbiro vrhunskih in neagresivnih snovi ustvariti barve za lase, ki so vse do 99% naravnega izvora. Beauty Fusion so barve, ki frizerju s pomočjo balansiranja kislosti barv, omogočajo spremeniti izdelek za dodajanje sijaja v demi-permanentno barvo ali permanentno. Prav ta večstranskost in visok delež naravnih sestavin, postavlja barve Beauty Fusion na vrh inovativnega in sodobnega pristopa k storitvam barvanja profesionalnega kova.

Kakšne so glavne značilnosti Beauty Fusion barv?

• “zelene”, naravne, nežne, kakovostnih formulacij;
• dajejo odlične končne rezultate, naravne, sijoče in globoke barve ali vpadljive in igrive barve;
• zagotavljajo dolgotrajen sijaj, stabilnost in intenzivnost;
• ustvarjene po meri, glede na potrebo, želje in stanje las;
• barve, prijazne do ljudi in okolja;
• 63 oljnih nians, med njimi tudi pastelne in special blonde nianse, ki se med seboj lahko mešajo;
• posebna storitev z nianso CLEAR, za dodajanje sijaja oziroma posvetlitev

 

Seminar je vodila edukatorka za Artego Slovenija, Anita Loboda. Na modelih je prikazala različne storitve, ki jih Beauty Fusion barve omogočajo. Pred očmi udeleženk je razložila in praktično prikazala način mešanja, ki je značilen za ta inovativni barvni sistem. Barve naredijo to, kar obljubljajo. Brez skelenja lasišča, brez draženja dihalnih poti in oči, lahko dosežete popolno prekrivanje sivih las ali samo večji sijaj las. 

Hvala Aniti Loboda za dovršeno predstavitev in vsem udeleženkam za aktivno sodelovanje. Beauty Fusion je prihodnost.