Paul Mitchell Clean Beauty

Dobro za lase. Dobro za planet. 
Predstavljamo nove izdelke za nego las, ki so narejeni iz čistih, varnih sestavin, ki so nežne do las, lasišča in okolja. 

Podjetje John Paul Mitchell Systems že od vsega začetka sledi zavezi za odgovorno ravnanje do okolja. Ljubezen do ljudi, živali in planeta je temelj njihovega delovanja in načina poslovanja.
Trajnostno delovanje je vedno zasedalo pomemben prostor v srcu podjetja John Paul Mitchell Systems, njihov glavni cilj pa je vsa leta isti - ustvariti še boljši svet.

"Trajnostno delovanje je bila vedno prednostna naloga podjetja in letos, ko praznujemo 40. obletnico delovanja, praznujemo z zavezo, da bomo svoje poslovanje naredili še čistejše in bolj zeleno, da bomo ohranili lepoto sveta okoli nas", Michaeline DeJoria, podpredsednica John Paul Mitchell Systems.

Željo podjetja po ustvarjanju okolju prijazne prihodnosti pooseblja tudi nova linija izdelkov Paul Mitchell® Clean Beauty, ki vam jo želimo predstaviti.

Paul Mitchell Clean Beauty EverydayPaul Mitchell Clean Beauty HydratePaul Mitchell Clean Beauty Anti-frizzPaul Mitchell Clean Beauty Repair

Paul Mitchell Clean Beauty ponuja veganske formule in formule brez testiranja na živalih, obogatene z naravnimi, organskimi in etično pridobljenimi sestavinami - nekatere od njih prihajajo s toskanske biodinamične kmetije. Parabeni, sulfati, ftalati, dietanolamin (DEA), alkoholi, ki izsušijo lasišče, in mineralno olje so v celoti izpuščeni iz izdelkov.

Izstopa pa tudi bioosnovana in biorazgradljiva embalaža izdelkov izdelana iz sladkornega trsa in s pomočjo čiste energije ter jo je mogoče 100% reciklirati. In kot pri soustanovitelj podjetja John Paul Mitchell Systems John Paul DeJoria"Navdušeni smo nad razširitvijo vizije naših ustanoviteljev o okolju prijaznih poslovnih praksah z več kot 20 dejanskimi trajnostnimi zavezami v naslednjih petih letih osredotočenimi na štiri glavna področja: zmanjšanje deviške plastike, zmanjšanje ogljičnega odtisa, trajnostni in etični viri ter zmanjšanje odpadkov na odlagališčih."

Paul Mitchell® Clean Beauty ponuja strankam naravne rešitve, ki so dobre za lase in planet.

Odkrijte Paul Mitchell® Clean Beauty tukaj>>