Kateri izdelek za oblikovanje las je pravi za vas?

Bodimo iskreni, izbira pravega izdelka za oblikovanje pričeske je zelo zahtevna naloga, saj je dandanes ponudba na trgu zares ogromna. Morda se vam je že kdaj zgodilo, da zvečer niste mogli zaspati, ker ste tuhtali, kateri je najboljši sprej za sproščeni čop in kateri za bolj elegantne pričeske. Nikar si več ne belite las, saj imamo za vas super novico. Spodaj smo za vas pripravili glavne lastnosti in razlike izdelkov za oblikovanje las, ki jih morate poznati, če želite, da bo vaš naslednji nakup pravilen, enostaven in hiter.

HAIR SCULPTING LOTION ALI FOAMING POMMADE?

Če iščete način, kako ukrotiti svoje naelektrene lase, ne iščite dlje kot Paul Mitchell Hair Sculpting Lotion. Ta čisti tekoči losjon vsebuje balzame, pridobljene iz pšenice, ki uravnavajo statično elektriko in poskrbijo, da so vaši lasje svilnato gladki. Ta izdelek, ki zagotavlja srednjo obstojnost, se ponovno aktivira s toploto ali vodo, kar pomeni, da lahko lase hitro preoblikujete kadarkoli in kjerkoli.



Tisti, ki imate kodraste ali valovite lase, posezite po Paul Mitchell Foaming Pommade, da zaklenete obliko kodrov. S to gladilno kremo za lase, ki zmehča, neguje in okrepi vaše kodre, boste takoj odpravili slamnat videz las. Da zagotovite najboljše rezultate, pred uporabo peno dobro pretresite in  jo v manjši količini z rokami vtrite v vlažne lase. Za sijoče lase brez krepastega videza, peno nanesite na lase pred sušenjem s fenom ali pred uporabo difuzorja. Postopek ponovite na suhih laseh, da dokončate pričesko. Ne pozabite, manj je več.




FINISHING SPRAY ALI EXTRA BODY FINISHING SPRAY

Ne glede na to, ali gre za vaš poročni dan ali rojstnodnevno zabavo na temo 80-ih … Zagotovo boste potrebovali lak za lase z maksimalno obstojnostjo, da bo vaša pričeska izgledala čudovito celo noč. Lak za lase Paul Mitchell Super Clean Extra Finishing Hairspray bo z lahkoto opravil to nalogo in dodal ''piko na i'' vaši pričeski. Idealen je tudi za bolj ekstravagantne in elegantne pričeske.



Katero pričesko najraje nosite ob vikendih? Morda sproščen čop ali fen frizuro? Pritegnite poglede in uporabite Paul Mitchell Extra-Body Finishing Spray. Vaši lasje bodo na otip debelejši, lasje bodo izgledali bolj gosti, medtem ko bodo ohranili naravno gibanje. Lahko pa ga uporabite tudi pri oblikovanju kitk.



PRIMER VS. STYLER

Prvo pravilo popolne fen pričeske je zaščita las pred toplotnimi poškodbami. Pripravite svoje lase z Neuro Prime HeatCTRL Blowout primer, ki prepreči poškodbe nastale zaradi toplotnega oblikovanja za kar 86%. Ta primer z mešanico beljakovin in silikonov zagotavlja napredno toplotno zaščito ter gladke in sijoče rezultate.



Vsak stil, za katerega je potrebno uporabiti pripomočke za oblikovanje las z visoko temperaturo, zahteva tudi ustrezno zaščitno. Več kot dovolj bo, da enkrat nanesite toplotno aktivirano kremo za oblikovanje Neuro Reshape HeatCTRL Memory Styler in pričesko lahko brezskrbno preoblikujete vsak dan. Ustvarite različne videze s pomočjo sušilca za lase, likalnika ali kodralnika brez da bi pri tem poškodovali vaše lase.



Si želite še več nasvetov za oblikovanje las? Preberite naš blog KAKO: zaščititi in pripraviti lase za toplotno oblikovanje