Kako izbrati najbolj primeren šampon za vašo brado?

Kateri izdelek izbrati za brado in brke? Predstavljamo vam šampon Depot®, ki vas bo zagotovo prevzel.

Šampon za lase žal ni namenjen tudi umivanju brade, saj je zgradba dlak brade precej različna od zgradbe las, prav tako pa se razlikujeta tudi koža na obrazu in koža na lasišču.

Lepo urejena in vzdrževana brada daje veliko zadovoljstvo in zato je izrednega pomena, da posvetimo dovolj pozornosti tudi pravilni negi brade. Ključni izdelek pri negi brade je odličen čistilni izdelek za brado, ki ga lahko uporabljate vsak dan. Predstavljamo vam vlažilni in čistilni šampon blagovne znamke Depot® z vsemi potrebnimi navodili, ki vam bodo razkrila skrivnosti pravilnega umivanja brade.

Predstavitev izdelka

Ime izdelka: NO.501 MOISTURIZING & CLARIFYING BEARD SHAMPOO DEPOT® THE MALE TOOLS & CO.

Sestavine: nežne površinsko aktivne snovi, uravnotežena mešanica inovativnih čistilnih sestavin, ki učinkovito negujejo brado in z nje odstranijo vse nečistoče; eterično olje poprove mente, ki osveži in poživi; izvleček aloe vere, ki ima obnovitveni in blažilni učinek na kožo; Pro-Vitamin B5, ki ima obnovitveni in negovalni učinek.

Uporaba: navlažite brado z mlačno ali toplo vodo. Manjšo količino izdelka pregnetite med dlanmi in nanesite na brado. Kako umiti brado? Šampon spenite, predvsem pri koreninah dlak ter čez predel brk in dobro sperite. Nato očistite še s čisto bombažno brisačo ter posušite s sušilcem.

Zakaj nam je všeč? Odličen je za pogosto umivanje brade (tudi dnevno) saj brado globinsko očisti ne da bi pri tem izsušil kožo. Pusti svež in nežen vonj. Enostaven za uporabo ter nepogrešljiv izdelek pri vzdrževanju lepe in urejene brade.

Vse o šamponih za brado: čiščenje brade z milom je že starodaven ritual o katerem obstajajo zapiski tudi v knjigah iz prejšnjega stoletja, tudi v Don Kihotu, španskega pisatelja Cervantesa.

Zakaj je ta ritual tako pomemben? In zakaj uporabljati poseben šampon za brado?
Raziskave so pokazale, da lahko brada dan za dnem vsrka veliko nečistoč, ki jih lahko odstrani samo pravilno umivanje. Potreba po posebnem šamponu za brado izhaja tudi iz tega, da je pH vrednost kože na obrazu drugačna od pH vrednosti na lasišču in je zaradi tega potreben bolj nežen šampon, ki kože ne izsuši, ki stimulira proizvodnjo sebuma, kar pa bi lahko imelo nasproten učinek.

Sorodni izdelki: po umivanju je dobro na brado nanesti nekaj kapljic N0. 505 CONDITIONING BEARD OIL. Gre za negovalno olje, ki s svojimi negovalnimi sestavinami daje bradi nadzor in sijaj ali NO.502 BEARD & MOUSTACHE BUTTER, hranilno maslo, ki brado in brke mehča, definira ter daje sijaj.

 

Več izdelkov za nego in oblikovanje moške lepote preverite tukaj.