IZOBRAŽEVANJE BOTANICAL HENNA

Zgodilo se je. Predstavitev 100 % naravnega barvnega tretmaja za lase je doživela slovensko premiero.

Botanical Henna, naravna rastlinska barva je požela veliko navdušenja. V nedeljo, 29. 9., smo pod vodstvom Vincenza Casilla, direktorja izobraževanj pri Artego Italia, spoznali novo naravno rastlinsko barvo, kano.

Predstavitev kane in obenem izobraževanje je bilo pestro, nabito z informacijami in s praktičnim delom v obliki look & learn. Pogledali smo si, kako se pripravi naravno barvo kano. Postopek mešanja je precej enostaven in se v določenih točkah priprave približa pravemu ritualu dobrega počutja. Grelnik s svečkami za ohranjanje toplote mešanice, fino zmlete rastlinske mešanice v okolju prijaznih papirnatih vrečkah, vonj po sveže pokošenem travniku.

Vsekakor je podjetje Artego naredilo z novimi barvami korak naprej k naravi in dobremu počutju strank ter frizerjev. Popolnoma naravne rastlinske barve, Botanical Henna, kana so novost na profesionalnem trgu frizerskih storitev in izdelkov ter lahko kvalitetno razširijo ponudbo storitev posameznega salona.

Na voljo so v različnih niansah, ki se lahko med seboj mešajo. Odlične za nego in krepitev tako las kot lasišča, poleg tega pa lasem dajo naravni sijaj brez uporabe izdelkov za oblikovanje pričeske. Salon pa si s takšno kvalitetno ponudbo izdelkov lahko pridobi nove stranke, tiste, ki jim obisk frizerskega salona do sedaj ni bil pisan na kožo, saj jim je glavno vodilo »naravno« in »zeleno«.

Botanical Henna - naravna rastlinska barva, kana. Pozanimajte se pri vašem trgovskem zastopniku.