BEAUTY FUSION, LANSIRANJE NOVEMBER 2019

Dočakali smo jih. Barve, o katerih se je dolgo samo govorilo in sanjalo, so dobile svoje mesto na odru ter doživele javno predstavitev tudi v Sloveniji.

V nedeljo, 10. novembra, ob 16. uri, smo v Kristalni palači v Ljubljani, številčno pozdravili mednarodnega vodjo za izobraževanja pri Artegu, ki je osebno sodeloval pri oblikovanju barvnega sistema Beauty Fusion. Marco Gilento nam je predstavil nove barve, ki jih odlikuje posebna sestava z do 99% naravnimi organskimi sestavinami. Gre za večfunkcijske barve s katerimi lahko dosežemo vse storitve barvanja, ki jih delo v salonu zahteva. Si lahko predstavljate? Z eno samo linijo lahko dosežete GLOSS, DEMI-PERMANENTNE in PERMANENTNE BARVE.

Kako rokovati z novimi barvami in kakšni so končni rezultati smo lahko videli na modelih. Njihove lase so urejale Anita Loboda in Darja Kornhausler, edukatorki za Artego Slovenija ter Nina Dundur, edukatorka za Artego Hrvaška. Sijaj, odlično prekrivanje, živahne barve in na otip zdravi ter močni lasje pa je to, kar smo na koncu večera lahko občudovali.

Artego je z novim barvnim sistem stopil korak naprej in višje. Beauty Fusion so barve prijazne do ljudi in okolja. Odlikujejo pa jih predvidljivi, lepi in vrhunski končni rezultati.