PRAVI ŠAMPON IN NEGOVALEC ZA VAŠ TIP LAS

Verjemite nam, da tudi sami RADI od časa do časa eksperimentiramo naše šampone in negovalce in spreminjamo našo rutino umivanja. Kljub temu pa boste največ koristi dosegli, če določite šampon in negovalec, ki  je primeren za vaš tip las in vaše potrebe: poskočni kodri, sijoči lasje, dlje časa obstojna barva, ipd. S tem namenom smo tukaj izbrali nekaj priljubljenih parov, ki bodo iz različnih tipov las izvabili najboljše.

ZA BARVANE LASE – Šampon in negovalec iz linije Ultimate Color Repair®

Paul Mitchell Ultimate Color Repair šampon in negovalec

Razlog: Tri delni sistem Ultimate Color Repair® izkorišča obnovitveno moč kvinoje, da ohranja živahno in intenzivno barvo do 9 tednov! Ta linija je čudežna za barvane lase, saj pomaga obdržati zdrav videz  na več kot en način. Tri delni sistem pomaga preprečevati poškodbe toplotnih pripomočkov za oblikovanje za 86%, zmanjšuje lomljenje las za 88% in povečuje sijaj za 59%. To je nekaj številk, ki stoji za to izjemno linijo izdelkov.

Poskusite tudi: Ultimate Color Repair Triple Rescue®

ZA ŠIBKE, POŠKODOVANE LASE – Šampon Awapuhi Wild Ginger® Moisturizing Lather Shampoo® in negovalec Keratin Cream Rinse®

Awapuhi Wild Ginger šampon in negovalec

Če je vaš cilj obnova, ponovna napolnitev izpraznjenih las in poživitev suhih, lomljivih, krhkih las, potem je prava izbira za vas: Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo in Keratin Cream Rinse. Edinstvena mešanica beljakovine KeraTriplex® pomaga obnoviti krhke lase, medtem ko izvleček havajskega ingverja awapuhi doda izjemno vlaženje in sijaj. Recite »au revoir« poškodovanim lasem.

Poskusite tudi: Intenzivno keratinsko masko Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Repair®

ZA SUHE, SKODRANE LASE – Šampon in negovalec iz linije Curls: Spring Loaded® Frizz-Fighting Shampoo in Conditioner

Paul Mitchell Curls, šampon in negovalec za skodrane lase

Vas nega skodranih las spravlja ob pamet. Brez skrbi, tu sta šampon in negovalec iz linije Curls, ki sta narejena prav za nego skodranih las. Brez sulfatov za nežno umivanje skodranih las in z bogatim vlaženjem brez draženja lasne povrhnjice. Tako se boste z lahkoto borili proti krepastim kodrom  od začetka do konca!

Poskusite tudi: bogato kremno masko brez izpiranja Full Circle Leave-In Treatment®

ZA OSLABLJENE, KREPASTE LASE – Šampon in negovalec za glajenje las Awapuhi Wild Ginger® MirrorSmooth® Shampoo in Conditioner 

awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth

Boj s krepastim videzom las je lahko zelo stresen. Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth Shampoo in Conditioner vam bosta pomagala se temu boju povsem izogniti. Naša edinstvena mešanica KeraReflect™ z naravnim abesinskim oljem obnavlja vlago v laseh, gladi povrhnjico in krepi sijaj ter ščiti pred krepastim videzom in nadležnim letečim lasem. Dobrodošli dobri dnevi las!  

Poskusite tudi: Serum za lesk in termično zaščito las Awapuhi Wild Ginger MirrorSmooth® High Gloss Primer

ZA NORMALNE LASE – Šampon in negovalec Tea Tree Special® Shampoo in Conditioner

Paul Mitchell Tea Tree Special šampon in negovalec

Če vaši lasje ne potrebujejo neke posebne nege in se lepo oblikujejo, potem bosta za vas odlična negovalna rutina šampon in negovalec iz linije Tea Tree Special: Tea Tree Special Shampoo in Conditioner. Par, ki bo vaše lase poživil z naravnim oljem čajevca, poprove mete in sivke. Lasje bodo čisti, polni vitalnosti in leska. Kaj od napisanega ne bi ljubili?  

Ustvarite dneve dobrih las s pravilno izbiro šampona in negovalca za vaš tip las. Poiščite vam najbližji frizerski salon, ki prodaja izdelke Paul Mitchell.

 

NAPISALA: TAYLOR DEDIEGO, spletna urednica JPMS