OSNOVA ZA DEBELE, POLNEJŠE LASE

Ne glede na to ali je to posledica staranja, genetike, hormonskih sprememb ali drugih vzrokov, tanjšanje las in posledično njihovo izpadanje je lahko zelo težavno in frustrirajoče. Zdravi lasje in zdrava rast las se začnejo pri zdravem lasišču. 

Tea Tree Scalp Care je preventivni sistem, ki nežno in naravno pomaga upočasniti fiziološki proces redčenja in tanjšanja las. Primeren za moške in ženske, ta dnevni negovalni režim je varen za barvane lase in vsebuje našo ekskluzivno rastlinsko mešanico Regeniplex®, ki spodbuja optimalno zdravje lasišča in s tem debelejše, polnejše lase.

EKSKLUZIVNA RASTLINSKA MEŠANICA Regeniplex®

Naravno navdihnjena mešanica petih aktivnih sestavin spodbuja zdravje las in lasišča v treh korakih:

KORAK ENA: STIMULIRA
Pomaga ustaviti tanjšanje lasnih foliklov. Izvleček cveta detelje pomaga upočasniti proces tanjšanja lasnega folikla. Pomaga razširiti/povečati folikel in okrepiti lasno steblo.

KORAK DVA: KREPI
Avstralska kakadu sliva, peptidi iz graha, kurkuma in ginseng vlažijo in  stimulirajo lasišče, s tem pa povečujejo gostoto las in zmanjšujejo njihovo lomljenje.

KORAK TRI: REGENERIRA
Pomaga izboljšati rast las. Naša ekskluzivna rastlinska mešanica pomaga podaljšati prvo fazo rasti las in drugo fazo mirovanja znotraj ciklične rasti las. Rezultat tega so polnejši, debelejši lasje.

Odkrijte linijo Tea Tree Scalp Care!