NOVA IZDELKA LINIJE EASY CARE T - DREAM

Naj vaše sanje postanejo resničnost...


DREAM DIAMOND REGENERATION FILLER 
Prestižen tretma za obnovo, poživitev in pomladitev las.

 

Dream Diamond Regeneration Filler je prestižen tretma za strukturno obnovo, poživitev in pomladitev las na osnovi hialuronske kisline in kompleksa HAIR Oléobooster iz izvlečkov kokosovega olja, sadežev Shikakai in tamarinda.

 

KOMPLET VSEBUJE

 

2 kos DREAM DIAMOND ESSENCE 500 ml - osmotska voda s hialuronsko kislino

 

6 kos DREAM DIAMOND NECTAR 20 ml - koncentriran izvleček z ''anti age & radiance'' (hialuronska kislina + HAIR Oléobooster) kompleksom, namenjen tretmaju za trukturno obnovo in nego las

 

Dream Diamond Essence deluje v sinergiji z Dream Diamond Nectar, skupaj sestavljata inovativen sistem, ki podarja lasem izjemen lesk in deluje proti znakom staranja. Primeren je za obnovo, okrepitev, zaščito in ponovni sijaj tankih, ugaslih, obdelanih las brez življenja, za čudovit učinek lepote že po prvem nanosu.

 

REZULTAT
Lasje so popolnoma poživljeni, elastični, svilnato gladki, sijoči, zaščiteni, polni volumna in napolnjeni vse do konic.

 


PREDNOSTI



Več si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

DREAM NEW REGENERATION LISSAGE
Tekoč negovalen tretma za glajenje in obnovo las.





 

Tekoč negovalen tretma z gladilnimi in obnovitvenimi lastnostmi disciplinira in postopoma ustvarja bolj gladke lase, ki zasijejo z novim mladostnim videzom, ki traja več kot 2 meseca.

 

Primeren za vsak tip las. Obogaten z aminokislinami in DN-Age. Hitro se spoji z lasnim steblom in ustvari izjemno odporen film, ki v trenutku zmanjša krepast videz in volumen las, obnovi, odebeli in zgladi lase že od prvega nanosa. Lahko se ga nanese po izvedeni storitvi barvanja las.

PREDNOSTI




Več si lahko ogledate TUKAJ.