Kodri v barvah bonbonov: še en trend, po katerem hrepeneti

Sirene, samorogi in mavrice, oh joj! Medtem ko sledite vedno spreminjajočim se trendom barvanja las, je dovolj, da povišate srčne utripe, naše najnovejše lasne sanje so sestavljene iz kodrov v barvah pisanih bonbonov. Če želite ohraniti lepe pastelne barve, ki so videti sveže na skodranih laseh, dajte vašim kodrom nekaj nežne ljubeče nege.

Kot pred pripravo na postopek posvetlitve naši strokovnjaki priporočajo tedenske intenzivno negovalne tretmaje pred samim svetljenjem in redno striženje konic, da se izognete cepljenju le-teh. Tudi po barvanju dobro poskrbite za svoje lase in uporabljajte nežen šampon in negovalec, ki sta namenjena barvanim lasem in lase vsakodnevno vlažite z negovalci brez izpiranja.

Če se odločite za sivo barvo ne pozabite, da zunanji vplivi elementov iz okolja, kot so onesnaževanje, sonce in voda, lahko povzročijo, da se srebrni toni spremenijo/potemnijo. Če želite nevtralizirati rumene reflekse, poskusite vijolično obarvani šampon, da odstranite morebitne spremembe odtenkov barve v vaših kodrih.

Redno se vračajte v vaš izbrani frizerski salon, kjer boste deležni profesionalnih tretmajev, ki bodo ohranjali vaše lase zdrave - najdite salon Paul Mitchell ali šolo blizu vas!

vir: @hairbypaulahouston

vir: @katie.cuts.hair

vir: @benhoagland

vir: @robertcromeans

vir: @stefydoeshair

 vir: @blushandblondesalon

vir: @lucasdoney