KAKO NEGOVATI BARVANE LASE?

Ko so naši lasje zdravi, takoj izstopajo po svilnatem, sijočem in mehkem videzu. Barve, posvetlitev in tretmaji ali izdelki za oblikovanje, lahko poškodujejo vaše lase, če jih ne uporabljate previdno, ki namesto tega potrebujejo posebno nego in pozornost.

Danes bomo z vami spregovorili o izdelkih Artègo Rain Dance linije. Če jih želite preizkusiti, lahko obiščete vaš najbližji frizerski salon, ki uporablja Artègo izdelke. Seznam salonov si lahko ogledate TUKAJ ali pa pokukate v našo spletno trgovino. 



ŠAMPON ZA BARVANE LASE

Za nego barvanih las morate vsekakor začeti s profesionalnim in kakovostnim šamponom. Izdelek, ki vam ga toplo priporočamo se imenuje Rain Dance Color Shampoo.

Lastnosti: kremni šampon za sijoče lase, zasnovan za podaljšanje intenzivnosti barve in izboljšanje njenega sijaja. Neguje lase in jim povrne naravno mehkobo.

Aktivne sestavine: izvleček kvinoje ščiti in podaljša obstojnost barve, površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora negujejo lase, certificirana organska eterična olja tsubaki, argana in kamelije vlažijo in mehčajo; svilni proteini povečujejo sijaj.



BALZAM ZA BARVANE LASE

Po nanosu šampona za barvane lase nikakor ne smete preskočiti uporabe dobrega balzama za lase. Za vas bo najbolj primeren profesionalni balzam Rain Dance Color.

Lastnosti: kremni balzam za sijoče lase. Ustvarjen posebej za podaljšanje intenzivnosti barve las in izboljšanje njenega sijaja. Lase razpleta in neguje ter jim povrne naravno mehkobo. Nanesete ga na z brisačo posušene lase, nežno vmasirajte in pustite učinkovati 2-3 minute. Na koncu lase dobro sperite.

Aktivne sestavine: izvleček kvinoje z organskim certifikatom ščiti in podaljša obstojnost barve, površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora negujejo lase, certificirana organska eterična olja tsubaki, argana in kamelije vlažijo in mehčajo, svilni proteini povečujejo sijaj las.



NEGOVALNO OLJE ZA LASE

Po šamponiranju in balzamu, pred sušenjem ali oblikovanjem, vam priporočamo uporabno negovalnega olja Rain Dance Rich Serum Oil.  Na vlažne ali suhe lase nanesite nekaj kapljic in nato nadaljujte s sušenjem ali oblikovanjem.

Lastnosti: negovalno olje, ki zapre las in  deluje kot toplotna zaščita brez izpiranja. Zasnovan tako, da lasem daje sijaj in mehkobo, ne da bi jih obtežil. Idealno pred in po oblikovanju.

Aktivne sestavine: certificirana organska eterična olja tsubaki, argana in kamelije vlažijo in mehčajo lase.

 

ALI VESTE?

Kvinoja: je starodavna zelnata rastlina, ki izvira iz Perùja in ima visoko vsebnost esencialnih aminokislin, beljakovin in mineralnih soli. Poveča zadrževanje barve znotraj lasnega vlakna.

Organsko certificirano tsubaki olje je zvleček dragocene vrste japonske kamelije, ki ima neverjetne hranilne, blažilne, mehčalne in obnovitvene lastnosti:
- povrne lesk in mehkobo lasem brez življenja
- daje neverjeten sijaj
- zagotavlja mehkobo in vitalnost