KAKO: do čudovitih las med spanjem

Večina od nas vsak večer poskrbi za lep, mladosten in zdrav videz kože z nanosom najrazličnejših nočnih krem, tretmajev, serumov itd., le redko pa pred spanjem posvetimo pozornost tudi svojim lasem. Pogosto pozabljamo, da lasje prav med spanjem izkoristijo čas za obnovo. Tako kot za obraz je tudi za lase nočni čas najboljši čas za nanos negovalnih tretmajev.

V zadnjem času so vse bolj priljubljene nočne maske za lase, ki navlažijo in obnovijo ter pomagajo zmanjšati poškodbe na laseh, ki jih vsakodnevno povzročamo z uporabo izdelkov za toplotno oblikovanje in z barvanjem las. Toda za razliko od ostalih mask in tretmajev za lase, vam naše inovativne formule ne bodo zapacale vašega najljubšega vzglavnika in kar je najboljše: zjutraj vam ne bo treba umiti las.

Izkoristite dragoceni čas med spanjem in preizkusite Paul Mitchell nočne tretmaje za lase. Tukaj je nekaj naših najboljših predlogov, da boste lahko kar najbolje izkoristili lepotni spanec in se v jutro prebudili s čudovitimi lasmi.

NAVLAŽITE LASE + IZBOLJŠAJTE KAKOVOST SPANCA
Preizkusite Tea Tree Lavender Mint Overnight Moisture Therapy, nočno terapijo za vlaženje, mehčanje in miren spanec. Mehčalna bogata formula, ki je varna za vzglavnike, je zasnovana tako, da zagotavlja kakovostnejši nočni spanec s specializirano aromaterapijo, ki pomirja um z vonjem sivke. Olja monoi, pequi in jojoba pomagajo obnoviti, zaščititi in globinsko negovati suhe, poškodovane lase.

Uporaba: Enakomerno porazdelite od lasišča do konic na suhe ali vlažne lase. Pustite čez noč. Zjutraj oblikujte po želji. Če imate tanke ali fine lase jih lahko umijete pred oblikovanjem.

RAZVAJAJTE LASE MED SPANJEM
Uporabite Neuro Restore HeatCTRL Overnight Repair, da si lasje čez noč opomorejo od vsakodnevnega toplotnega oblikovanja s sušilci za lase, likalniki in kodralniki. Ta obnovitvena maska ​​za lase s tehnologijo HeatCTRL® popravi poškodovane pramene, dopolni vlago ter zgladi in zapre povrhnjico, hkrati pa pomaga zaščititi lase pred nadaljnjimi poškodbami. Bogata in obnovitvena formula naredi vse tipe las mehkejše in bolj obvladljive, ne da bi pustila madeže na vašem vzglavniku.

Uporaba: Nanesite pred spanjem na čiste, vlažne lase. Odmerite 1-3 črpalke v dlan. Izdelek nanesite od sredine las do konic, nato pa od lasišča do konic. Oblikujte zjutraj. Če imate tanke ali fine lase lahko izdelek pred oblikovanjem izperete.

OBLIKUJTE LASE ČEZ NOČ
Preizkusite ta trik, da se v jutro prebudite z novo pričesko.

Kako? Pred spanjem si lase spnite v ohlapno kito in jih pritrdite z gumico. Zjutraj kito spustite, otresite lase in jih napršite z Invisiblewear Undone Texture Hairspray. Razmršite s prsti za enostavne ohlapne valove.