Paul Mitchell SUN - skupaj za čisto morje

Linija izdelkov posebej namenjena za zaščito in ohranjanje lepote las izpostavljenih soncu, vetru, soli in kloru. Primerni za vse tipe las, posebej za barvane, suhe ali poškodovane. Zaščitni sončni filter UV Protection System ščiti lase pred škodljivimi UV žarki in pomaga preprečevati bledenje barve.

Paul Mitchell je letos izdelke iz linije Sun za nego las na soncu povezal s pobudo proti onesnaževanju oceanov s plastiko.

Trajnostno delovanje je od vedno prioriteta za JPMS. Že več kot 40 let smo trajnostnost poudarjali v izdelkih, ki jih izdelujemo in v skrbi do planeta, ki smo se ga zavezali zaščititi. Zato smo letos podprli pobudo Seaqual in za poletni dodatek linije Sun izbrali njihovo brisačo za na plažo narejeno iz posebne tkanine Seaqual Yarn, ki je kombinacija bombaža in plastike, ki jo v morjih ulovijo ribiči. Odpadke reciklirajo in iz njih naredijo posebno prejo. Ta sodobna tkanina je reciklirani poliester ustvarjen z namenom, da ljudi ozaveščamo k varovanju našega okolja. Brisača pa je lepa na pogled in mehka na otip.

SEAQUAL INITIATIVE je namenjena temu, da vsem vrstam plastike, pridobljene iz morja in oceanov, omogoči novo življenje. Je skupnost, ki sodeluje v boju proti onesnaževanju morja s projekti, ki pomagajo očistiti naše oceane, ozaveščajo o problematiki plastičnih odpadkov v morju in vračajo vrednost pobranim odpadkom. Odpadki z naših plaž, odpadki, ki jih najdemo na dnu in površini oceanov, ter odpadki, ki pridejo v naša morja skozi reke in ustja, se zbirajo in razvrščajo v različne vrste materialov. Plastični del je očiščen in predelan v reciklirano morsko plastiko (“Upcycled Marine Plastic”) v obratih, ki jih je odobrila organizacija SEAQUAL INITIATIVE. Nato se vrne v industrijo, kjer se predela v čudovite, nove in trajnostne izdelke.

Naši oceani so naš največji skupni naravni vir. Skupaj jih lahko očistimo, negujemo in zaščitimo. Z izbiro izdelkov, ki vsebujejo reciklirano morsko plastiko, lahko pomagamo odpraviti onesnaževanje s plastiko.

 

SPOZNAJTE PODROBNEJE LINIJO PAUL MITCHELL SUN





Raziščite vse izdelke za poletno zaščito vaših las TUKAJ.

    

 

OB NAKUPU VSEH TREH IZDELKOV PREJMETE PRAKTIČNO DARILO
PAUL MITCHELL BRISAČO ZA NA PLAŽO