NIČ VEČ SUHIH IN SLAMNATIH LAS

Suhi lasje so ena izmed najpogostejših in težav, ki jih imamo glede las.

Težave s suhimi lasmi izvirajo iz neštetih razlogov, obstaja pa tudi veliko različnih rešitev. Za suhe lase sta res dva osnovna razloga. Prvi je, da ne proizvajate dovolj naravnega olja za vlaženje las od lasišča navzdol, kar je lahko genetsko ali se zgodi s staranjem. Drugi razlog za suhe lase pa je ta, da struktura las povzroča uhajanje vlage, kar vodi do suhih in slamnatih las.

 

KAJ VSE POVZROČA SLAMNATE IN SUHE LASE?

1. POGOSTA TOPLOTNA OBDELAVA pogosto sušenje, likanje, kodranje lahko povzroči, da las izgubi vlago. 
Svetujemo vam redno uporabo sprejev za toplotno zaščito las in izbiro profesionalnih in kvalitetnih izdelkov za oblikovanje las.



Priporočamo vam THERMO SHIMMER lahek sprej, ki lase ščiti pred toploto in jim daje dolgotrajen sijaj ne da bi jih obtežil.



2. POGOSTO UMIVANJE in PRETIRANA UPORABA AGRESIVNIH IZDELKOV IN ŠAMPONOV bosta odstranila dobro olje, ki ga lasišče proizvaja z namenom, da so lasje dovolj navlaženi in posledično ne postanejo suhi, slamnati ter se ne lomijo.
Svetujemo vam, da pri umivanju las uporabljate nežen, po možnosti specializiran šampon posebej za izsušene lase. Pri tem seveda ne smete pozabiti na balzam za lase.



Priporočamo vam šampon in balzam za lase INTENSE HYDRATION 26Vlažilni šampon 26 INTENSE HYDRATION SHAMPOO obnovi dehidrirane, suhe in slamnate lase, ter ustvarijo mehak in sijoč videz. Vlažilni intenzivni balzam 26 INTENSE HYDRATION NO RINSE CONDITIONER je balzam brez izpiranja, ki deluje kot polnilo lasnega vlakna, obnavlja lasno strukturo ter povrne pravo količino vode v lasu. Lasje so videti lepši in bolj zdravi.

 

3. PREVEČ SONCA: prepogosta in dolgotrajna izpostavljenost soncu vodi do izsušitve vaših las. Ne glede na to, da vaši lasje ne morejo dobiti sončnih opeklin, to še ne pomeni, da sonce vaših las ne izsuši, oslabi in poškoduje.
- V toplih in poletnih dneh vam svetujemo uporabo dnevnega vlažilca za lase. 




RAIN DANCE HYDRATING MILK SPRAY negovalno mleko za lase, ki bo vaše lase zaščitilo, obvarovalo pred škodljivimi UV žarki. Po uporabi bodo vaši lasje mehki in polni leska.