Kako bolje negovati barvane lase?

Ne glede na to, ali ste platinasta blondinka, obožujete balayage ali vedno znova posegate po novi živahni barvi las, spodnji namigi vam bomo prišli še kako prav. Za vas smo pripravili nasvete za nego barvanih las od A do Ž. Spoznajte kateri je najboljši šampon za barvane lase (za rdeče lase, platinaste lase, vijolične lase in vse vmes) do tega, kako pogosto si umivati ​​lase z običajnim šamponom v primerjavi s suhim šamponom... Povprašali smo strokovnjake in zbrali 5 nasvetov za nego barve, ki (če jih upoštevate) vam bodo pomagali podaljšati čudovito in intenzivno barvo las in ohraniti vaše lase v najlepši obliki.

ISKANJE PRAVEGA ŠAMPONA ZA BARVANE LASE

Verjetno ste zelo hitro preskočili članek do sem, radovedni, da bi izvedeli, kateri točno je NAJBOLJŠI šampon za barvane lase. Odgovor na to je nekoliko zapleten, saj je najboljši šampon za barvane lase tisti, ki je najboljši za vas in vaše lase. Priporočamo vam, da skupaj s svojim frizerjem dorečete režim nege barve, ki bo ustrezal vaši strukturi las, barvi las in potrebam.

Osnove
Da bi vaša barva las čim dlje ohranila najboljši videz, vedno izberite šampon in balzam, ki sta varna za barvane lase. Ti izdelki za nego las so posebej oblikovani tako, da so dovolj nežni za čiščenje las, ne da bi odstranili vašo barvo, poleg tega pa lahko vsebujejo tudi dodatke za vlaženje las, preprečevanje bledenja ali boj proti nezaželenim refleksom.

Za vse blondinke
Vaši lasje si zaslužijo posebno pozornost. Izdelki iz linije BLONDE so zasnovani za nežno čiščenje in obnovo las, hkrati pa ohranjajo vašo blond barvo sijočo in zdravo. Če imate platinasto, tonirano sivo ali hladno blond barvo, je dodajanje vijoličnega šampona – kot je naš Platinum Blonde Shampoo, v vašo rutino nege las nujno, da ohladite tople odtenke in nahranite zelo žejne blond pramene.

PRIVOŠČITE SI

Zdravi lasje so srečni lasje – in vaši barvani lasje bodo na otip in izgledali najbolje, ko bodo negovani. Vključitev maske ali tretmaja v vašo rutino je odličen način za ohranjanje hidratacije las. Obnovitvena nega, kot je naša Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment, ki neguje in obnavlja lase, hkrati pa ščiti pred prihodnjimi poškodbami. Za intenzivnejšo nego, ki je usmerjena v dramatično obnovo in vlaženje las, povprašajte svojega stilista o profesionalnih tretmajih KeraTriplex in HydraTriplex.

NE UMIVAJTE LAS PREPOGOSTO 

Strategično razmišljanje o tem, kako pogosto si umivate lase, vam lahko pomaga podaljšati obstojnost barve las. Medtem, ko bi morali vaš urnik umivanja las narekovati dejavniki kot so: tip las, življenjski slog in pogostost telesne aktivnosti, vam lahko strateško manj pogosto umivanje lahko pomaga ohraniti čudovito barvo las dlje časa. To lahko storite tako, da preskočite eno umivanje in namesto tega uporabite naš suhi šampon Dry Wash.

OBLIKOVANJE

Razumemo, včasih pač ne moremo brez kodralnika ali likalnika, a če niste previdni, lahko toplotno oblikovanje povzroči, da vaša barva hitro zbledi. Na srečo lahko vaš najljubši pripomoček za oblikovanje in barvno obdelani lasje živijo v harmoniji. Da bodo vaši lasje videti čim bolje, pri oblikovanju obvezno uporabite izdelek za toplotno zaščito las. Zasnovani so za zaščito pramenov pred visokimi temperaturami in zaščito pred poškodbami in lomljenjem. Naš sprej Hot Off The Press popoln toplotni lak za lase, varen za barane lase, ki ga lahko dodate v svoj stilski arzenal.

ZAUPAJTE SVOJEMU FRIZERJU

Ko gre za doseganje vaših ciljev glede pričeske, bi moralo biti preprosto, da je vaš frizer vaš podpornik številka 1. Če še niste, poiščite stilista, ki ga imate radi, in vztrajajte pri tem, da ga redno obiskujete.