Paul Mitchell The Gathering 2014

The Gathering 2014 je rEvolucija: originalna glasba, nepozabni nastopi in kreativno striženje, barvanje in stil!

Več kot 3.000 frizerjev in frizerskih salonov iz več kot 24-ih držav s celega sveta se je udeležilo letošnjega frizerskega dogodka The Gathering v Aria Resort and Casino Hotel v Las 4. in 5. avgusta. Paul Mitchell je na 2-dnevnem dogodku proslavljal temo »rEvolution!« z glasbo v živo, izjemnimi lasnimi mojstrovinami, spektakularnimi kostumi, briljantnimi koreografijami, visečimi plesalkami in neštetimi vmesnimi presenečenji.

Letošnji program je sestavljalo 16 praktičnih delavnic iz stila, striženja, barvanja in poslovanja, seveda okronane z uvodnim in zaključnim šovom na velikem odru, ki je ponovno presegel vsa pričakovanja.

Dogodek je kot vsako leto otvoril John Paul DeJoria, soustanovitelj podjetja John Paul Mitchell Systems in svetovno priznani filantropist, zagovornik pravic živali in aktivist na področju varovanja okolja. Med drugim je predstavil novosti podjetja John Paul Mitchell Systems in poudaril pomembnost evolucije: novo spletno stran Paul Mitchell, novo oglaševalsko kampanjo »Live Beautifully«, lansiranje nove linije Ultimate Color Repair (obnova in zaščita barvanih las na osnovi kvinoje) ter predogled nove blagovne znamke MarulaOil, ki bo lansirana v letu 2015. 

Artistični tim Paul Mitchell je predstavil svojo novo kolekcijo Origami. Navdih zanjo so dobili v japonski umetnosti zlaganja in preoblikovanja papirja v različne skulpture. Kolekcijo so predstavili Stephanie Kocielski, Angus Mitchell, Robert Cromeans, Lucie Doughty, Takashi Kitamura, Linda Yodice, Alessandro Iannaccone, Julian Perlingiero in NoogieThai z modeli v čudovitih kreacijah z origami navdihom in v barvitih geometričnih dizajnih.

Briljanten zaključni šov in Angus Mitchell s svojim dramatičnim prikazom striženja in barvanja sta popolno zaokrožila dvodnevni Paul Mitchell dogodek. 

Za konec pa še »Live Beautifully!«, Paul Mitchell misel, ki je bila zagotovo ena izmed rdečih niti celotnega dogodka. Paul Mitchell spodbuja misel, da se razvijamo  v frizerskem poklicu, vendar pa se je potrebno razvijati tudi osebno. Delajmo, delujmo in ustvarjajmo tako, da bomo vsi skupaj lepše živeli. S svojimi dejanji, čeprav malimi, lahko vsi skupaj ustvarimo boljši svet za vse nas. Vsako dejanje šteje. 

In ne pozabite: Revolucija-Evolucija Paul Mitchell se je začela!