Paul Mitchell Hair Camp 2016

Live Beautifully. Feel Beautiful. 16. in 17. aprila se je v objemu briških gričev in najlepši renesančni vili v Sloveniji v kraju Vipolže v Goriških brdih odvijal Paul Mitchell Hair Camp 2016. Letošnji dvodnevni Paul Mitchell dogodek je bil mednarodno obarvan. 

Svoje znanje, energijo in izkušnje so z nami delili ANJA SCHREWE, ki je pri podjetju John Paul Mitchell Systems direktorica za poslovni razvoj za Evropo, PETER HARTMANN, vrhunski frizer, Paul Mitchell edukator Nemčija, lastnik salona in član družine Paul Mitchell že več kot 20 let. Udeleženci letošnjega Paul Mitchell Hair Campa so bili iz Slovenije, Srbije in Hrvaške. V novo pomladno kolekcijo Paul Mitchell For Art's Sake in v razkošno nego MARULAOIL so jih popeljali poleg gostov iz tujine seveda vrhunska ekipa frizerjev iz Mič Styling Art Teama, ki so aktivni evropski Paul Mitchell edukatorji, na odru seveda ni manjkal tudi Paul Mitchell edukator Klemen Rink iz Frizerskega salona Rink, novo pridobitev v liniji Mitch – MITCH MATTERIAL – nam je vrhunsko predstavil gost Ivan Duda iz Mič Styling Split, Hrvaška . Vrhunski frizerski mojster Tomaž Turk pa se je še enkrat izkazal kot odličen umetniški vodja in poskrbel za ubrano dvodnevno izvedbo programa.

Nekaj utrinkov si lahko pogledate tu. Mi kot organizatorji dogodka, ekipa podjetja Pronega d.o.o. in Paul Mitchell Slovenija, pa se želimo lepo zahvaliti še enkrat vsem udeležencem dogodka za vso izkazano zaupanje in seveda vsem izvajalcem, Paul Mitchell edukatorjem, frizerjem, asistentom, tehnikom, stilistom, vizažistki, fotografu,  vsem, ki so nam pomagali pri izvedbi letošnjega Paul Mitchell Hair Campa 2016. HVALA VSEM!