Paul Mitchell Global Gathering 2017

Izobraževanje in navdih sta se letos srečala v osrčju Mediterana v mesecu juniju. Gostitelja dogodka John Paul DeJoria in Angus Mitchell sta tudi letos skupaj s celotnim artističnim tiom John Paul Mitchell Systems pod vodstvom Roberta Cromeansa in Stephanie Kocielski pripravila nepozabno izkušnjo!

600 udeležencev iz 30 držav se je tako letos združilo skupaj v osrčju Mediterana na Sardiniji v Italiji v turističnem hotelskem kompleksu Forte Village Resort. To je bil drugi Global Gathering John Paul Mitchell Systems, ki se je odvijal na evropskih tleh.Med udeleženci seveda niso pogrešali tudi skupine frizerjev iz Slovenije, poleg njih pa so slovenske barve zastopali tudi slovenski edukatorji Paul Mitchell, ki so bili zaradi svojega talenta in znanja izbrani, da kot člani mednarodnega artističnega tima Paul Mitchell sodelujejo pri pripravah modelov dogodka in pomagajo s svojim znanjem udeležencem na praktičnih delavnicah.
Tomaž Turk, Aska Kajtazovič in Matej Prinčič, ki so vsem nam dobro poznani člani artističnega tima Mič Styling, so ponovno dokazali, da zagotovo sodijo ob bok najboljšim frizerskim mojstrom.

  


John Paul DeJoria, soustanovitelj in direktor John Paul Mitchell Systems®, je ob otvoritvi dogodka izjavil:

“Naš največji izobraževalni dogodek smo pripeljali čez ocean, ker želimo podpirati vse frizerje, ki so del naše velike družine, in jim pomagati še naprej razvijati njihove tehnične spretnosti, poslovanje v salonu in nenazadnje izboljšati kakovost njihovega življenja. To je samo še eden izmed mnogih načinov, s katerim se trudimo dvigovati standarde ne samo v frizerski industriji, ampak v lepotni kozmetični industriji kot celoti.”


Združitev kreativnih navdihov in izobraževalnih vsebin se prične s tradicionalnim otvoritvenim šovom na glavnem odru, povzema pa ga veliki zaključni šov, katerega tema je letos bila: velike blagovne znamke in še večje pričeske. Artistična imena lasne hiše Paul Mitchell kot so Lucie Doughty, Jason Reyes, Noogie Thai in Alessandro Iannaccone so oblikovali lasne mojstrovine, s katerimi so svetovno poznane blagovne znamke ponovno interpretirali z jezikom frizerjev: lasmi.

Dvodnevni dogodek The Gathering je izkušnja izven običajnih okvirjev, ki jo bogatijo poglobljeni seminarji iz tehnik barvanja, striženja in oblikovanja ter poslovni seminarji za frizerje z vseh koncev sveta. 

Delavnice striženja: Frizerji so se spoprijeli s tehnikami, ki povečujejo volumen, in tehnikami striženja, ki razporedijo težo.
Delavnice barvanja: Udeleženci so ustvarjali novim belilom v glini za prostorčne tehnike svetlenja Paul Mitchell Skylight™ in barvali z novimi pastelnimi niansami POP XG™ in novo kolekcijo Rock Paper Scissors.
Delavnice oblikovanja: Spoznavali smo, kako lahko z različnimi materiali in dodatki oblikujemo modne frizure kot jih vidimo na modnih brveh.
Poslovni seminarji:  Udeleženci so prisluhnili nasvetom, kako popeljati svoje poslovanje in salon na naslednji nivo, s praktičnimi nasveti s področja, marketinga, družbenih omrežij, finančnega poslovanja, upravljanja in pospeševanja prodaje. Anthony Whitaker, avtor najbolje prodajanih knjig Grow My Salon Business, je h posluhu pritegnil celotno občinstvo s svojimi praktičnimi nasveti in koraki, kako lahko vsak poveča posel v svojem salonu.

Na otvoritvenem šovu smo videli dih jemajoče pričeske blagovne znamke MarulaOil in novo prihajajočo kolekcijo Paul Mitchell Rock Paper Scissors. Na zaključnem šovu je bil poudarek na interpretaciji ikoničnih blagovnih znamk kot so na primer Apple in Ikea in seveda ikonične blagovne znamke frizerske lepotne industrije: Paul Mitchell.

In za zaključek… na koledarju si zabeležite datum 8.7. - 10.7.2018: Paul Mitchell Gathering 2018, Las Vegas!

 

SLEDITE NAM:

Facebook stran: www.facebook.com/PaulMitchellHairCareSI

Instagram: @PaulMitchellSlovenia

 

 

 

Oglejte si tudi naša pretekla Paul Mitchell druženja

Paul Mitchell Global Gathering 2016

14.08.2016

"LIVE BEAUTIFULLLY!" Več kot 3.000 frizerjev in lastnikov salonov Paul Mitchell s celega sveta se je zbralo na že tradicionalnem letnem dogodku The Gathering v Las Vegasu, ki ga prireja podjetje John Paul Mitchell Systems.

Preberi več

Paul Mitchell Global Gathering 2015

13.09.2015

Prvič v Evropi! Madrid je 13. in 14. septembra gostil prvi Paul Mitchell Gathering v Evropi, ki je privabil več kot tisoč frizerjev iz 26 držav. 

Preberi več