Paul Mitchell Global Gathering 2016

"LIVE BEAUTIFULLLY!" Več kot 3.000 frizerjev in lastnikov salonov Paul Mitchell s celega sveta se je zbralo na že tradicionalnem letnem dogodku The Gathering v Las Vegasu, ki ga prireja podjetje John Paul Mitchell Systems.

The Gathering ni samo učenje, spoznavanje novih Paul Mitchell izdelkov, delavnice tehnik striženja, barvanja in spenjanja, je druženje, medsebojno spoznavanje Paul Mitchell frizerjev s celega sveta in izmenjava izkušenj.

»Live Beautifully« je bila povezovalna nit celotnega dogodka oziroma kot pravi soustanovitelj in izvršni direktor podjetja John Paul DeJoria: »Uspeh je pomagati nekomu, da uspe. Smo podjetje, ki ima kulturo dajanja globoko zasidrano v sebi.« DeJoria verjame in v podjetju spodbuja misel, da nedeljeni uspeh pomeni samo poraz. Zato podjetje v imenu Paul Mitchell frizerjev s celega sveta podpira različne dobrodelne človekoljubne in okoljevarstvene organizacije. Bodisi gre za pomoč otrokom v Afriki, za zaščito ogroženih morskih živali bodisi za zbiranje sredstev za boj proti raku dojk ali zaščito naravnih in vodnih virov. John Paul Mitchell Systems verjame v kulturo dajanja, zato podpira organizacije kot so BrightPink, Food4Africa, ReforestAction, Sea Shepherd Conservation Society, Prostate Cancer Research Institute, Morris Animal Foundation, EyesOnCancer.org, Waterkeeper Alliance, Grow Appalachia, Baby2Baby, itd.

Uvod v letošnji The Gathering je bil Paul Mitchell Business rEvolution, ki se je odvijal v nedeljo, 14. avgusta. Enodnevno poslovno izobraževanje za frizerje in lastnike frizerskih salonov, ki si želijo poleg svojih frizerskih veščin okrepiti tudi svoje znanje v poslovanju in s tem večanje dobička in poslovne rasti. Predavanja in delavnice s praktičnimi nasveti, ki jih lahko takoj prenesemo v vsakodnevno delo v salonu, so vodili uspešni poslovneži in strokovnjaki s področja kot so Antony Whitaker, avtor najbolje prodajanih knjig Grow My Salon Business, motivacijski govornik in frizer, John Harms, ustanovitelj in direktor Millennium Software; Van Council, lastnik verige salonov Van Michael Salons in podjetja Zeezor ter artistični direktor Intercoiffure USA, Terri & Steve Cowan, lastnika Professional Salon Concepts Distributor & four Paul Mitchell the School locations; Carol Phillips, mednarodno poznana govornica, edukatorka in poslovna svetovalka.

Paul Mitchell The Gathering tudi tokrat ni razočaral s svojim frizerskim šovom na odru, s katerim je pred občinstvom oživela vsaka blagovna znamka podjetja. Posebno pozornost je vzbudilo lansiranje nove blagovne znamke NEON, izdelkov za nego in oblikovanje las namenjenih t.i. generaciji X. Kot pravi Michaeline DeJoria, namestnica direktorja John Paul Mitchell Systems, Neon je namenjen mladi generaciji, ki si želi opazen stil, vendar po dostopni ceni. Znamka s seboj nosi tudi močno sporočilo proti medvrstniškemu nasilju. In kot pravi DeJoria: »Ne potrebujete nove linije izdelkov, da bi se počutili dobro, zato ker ste že dobri takšni kot ste.«

A novosti se niso končale z Neon. Globalni artični direktor, Robert Cromeans in Jason Yates, direktor prodaje in marketinga pri JPMS, sta predstavila THE DEMI, novo demi-permanentno barvo Paul Mitchell, ki je popolna mešanica sijaja, nege in prekrivanja v 27 niansah, ki se mešajo medseboj, in POP XG, ki je nova živahna semi-permanentna v kremi, ki jo sestavlja 13 živahnih nians, s katerimi boste lahko eksperimentirali in dali domišljiji prosto pot.

Zadnji dan The Gatheringa je bil v znamenju Look & Learn seminarjev in delavnic striženja, barvanja, spenjanja, kjer so se frizerji preizkušali v NEON stilu, moški negi z linijo MITCH in istočasno spoznavali nasvete, kako poslovati še bolje. Delavnice so vodili Paul Mitchel edukatorji s celega sveta seveda v sodelovanju z artističnim timom JPMS, ki je še enkrat dokazal, da smo vsi Paul Mitchell frizerji in edukatorji del ene same velike družine. In kot pravi solastnik podjetja JPMS in umetniški direktor izobraževanj, Angus Mitchell: »Pačaščeni smo, da ste del Paul Mitchell družine.«

Sledite nam tudi na: www.facebook.com/PaulMitchellHairCareSI ali instagram stran: @PaulMitchellSlovenia