STAVITE NA RDEČO?!

Je rdeča vaša priljubljena barva ali pa bi mogoče samo za kratek čas preizkusili rdečo opravo? Paul Mitchell vam ponuja nekaj predlogov profesionalnih barv za lase, ki vam bodo pričarale energično rdeče lase! 

Rdeča z barvami The Demi!
Naša nova demi-permanentna barva za lase je izjemen osvežilec — medlim in dolgočasnim lasem povrne živahnost in življenje! In najboljši del? Vašo barvo las lahko enostavno spremenite nazaj vsakič, ko obiščete vašega frizerja: sedaj ste živahna rdeča in naslednjič vijolična!

Paul Mitchell The demi


Izberite rdečo z barvami POP XG™
Živahna semi-permanentna barva za lase ponuja spekter 13 električnih nians, vključno z nianso Red in Bordeaux! Živahne nianse so popolna izbira za vse, ki iščejo opazno, živahno in noro barvo, ki bo trajala tudi, ko bo marca konec.

Paul Mitchell POP XG


Rdeča z barvami Paul Mitchell the color XG®
Zaljubili se boste v neprekosljivo delovanje in briljanten rezultat te permanentne barve za lase. Izbirate lahko med 79 briljantnimi niansami, vključno živahnimi rdečimi! Bledenje ni vaš prijatelj in s temi barvami vam za to sploh ne bo treba skrbeti.

In ne pozabite negovati vašo rdečo barvo z ustreznimi izdelki, ki bodo pomagali obdržali barvo sijočo in intenzivno dlje časa. Poglej si izdelke tu!