3 RAZLOGI, ZAKAJ VAŠI LASJE POTREBUJEJO SIJAJ

Gloss je več kot samo izdelek za nego ustnic. Gloss izdelki za nego las postajajo vedno bolj  priljubljeni.

Kaj pa sploh je glos za lase in katere so njegove prednosti? Ne skrbi. Prav to smo se vprašali tudi sami, zato smo se povezali s Colinom Carusom, umetniškim direktorjem za barve pri John Paul Mitchell Systems®.

Kaj natančno je Gloss za nego las?
To je brezbarvna,  demi premanentna salonska storitev, ki se uporablja za dodajanje sijaja lasem. V nadaljevanju pa nekaj učinkov, ki jih ima gloss na tvoje lase.

Učinek 1: Lasem daje svilnat lesk
Deluje kot negovalen tretma za barvane lase. Lase oskrbi z beljakovinami ter vlago, ki se izgubljajo med procesom barvanja las.

Učinek 2: Dlje obstojna barva las
Vsebuje sestavine, ki ščitijo barvo pred bledenjem. To je posebej dobrodošlo pri poroznih laseh, nagnjenih k hitremu bledenju barve.

Učinek 3: Lasje so bolj sijoči
Pomaga zapreti lasno kutikulo. Le-ta je zgrajena iz ploščatih, prekrivajočih se celic, usmerjenih proti lasni konic, ki jih pH iz barve za lase odpre. Odprte kutikule širijo svetlobo ter povzročijo, da las zgleda pust in brez sijaja. Glos za lase ima nizek pH in pomaga zapreti celice kutikule. Lasje dobijo na svetlobi svetleč in zdrav videz.

Učinek 4: Ohrani svoj sijaj doma
Umivanje las z napačnim šamponom lahko hitro povzroči izgubo sijaja las. Izberite formula brez sulfatov, kot je Ultimate Color Repair® Shampoo in s tem podaljšajte sijaj vaših las.

Preizkusite glos tretma danes in poiščite vam najbližji salon z izdelki John Paul Mitchell Systems