ZLATI GLOBUSI 2017: NAJBOLJŠE FRIZURE

To je za vas, ki sanjate in si želite….imeti lase kot Emma Stone! Ne samo, da je ta ljubka gospa domov odnesla Zlati globus, ampak njen klasični šinjon (ang. chignon) in čudoviti rdeči lasje so zagotovo osvojili naša srca (mogoče celo bolj kot uvodni govor Ryan Gosling! Ok, mogoče ravno to ne… :) ).

Frizure v stilu pixie so dobro zaživele na letošnji rdeči preprogi in ne moremo biti bolj vznemirjeni in veseli za to. Ruth Negga, Kristen Wiig in Michelle Williams — zaradi vas smo takoj hoteli odrveti v frizerski salon in tudi same narediti to dramatično spremembo!

 

In smo dokaj prepričani, da zadnja stvar, ki bi jo morala občutiti Issa Rae na rdeči preprogi je negotovost. Njena čudovita kita spredaj na vrhu glave nam je povzročila samo eno stvar: stilsko nevoščljivost.  

Končno, hrepenimo po čustveno obarvani lasni zgodbi. In medtem ko so mnogi označili romantično spleteno krono igralke Sarah Jessica Parker kot poklon naše priljubljene holivudske princese – pokojne, čudovite Carrie Fisher in njene ikonične vloge Princese Leie – stilski navdih Sarah Jessica Parker je bil mnogo bolj oseben kot to. V paru z obleko Vere Wang se je Sarah dejansko poklonila poročni frizuri svoje mame. Na to pa lahko rečemo samo: »Sprejmemo!«

Pripravljene na oblikovanje svoje stila z rdeče preproge? ;)

NAPISALA: WENDY HERMAN, spletna urednica JPMS